FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CSU CRAIOVA 1-3

Ilfovenii rămân optimiști în privința salvării de la retrogradare: „Nu avem cum să mai venim la fotbal dacă moare speranța. Trebuie să credem!”

Robert Ion
Foto: Imago
Robert Ion Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 08:33 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 14:21

Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 3-1. Robert Ion, marcatorul singurului gol al gazdelor, a comentat jocul echipei sale.

„A fost un meci dificil, am egalat cu 10 minute înainte de pauză, am primit un gol fix înainte de pauză, care a venit prost pentru moral. Chiar vorbeam între noi, am încercat să ne mobilizăm la pauză, să ne gândim că aia e și să ieșim cu o atitudine pozitivă la pauză. 

După pauză, am încercat să practicăm un fotbal mai curajos. Ei au fost echipa mai bună, cu un joc de posesie mai bun, au forțat de la începutul meciului”, a declarat Robert Ion potrivit digisport.ro.

Reghecampf, uluit după Clinceni - Craiova: „Nu-mi venea să cred ce văd!”
Clinceni - CSU Craiova 1-3
Reghecampf, uluit după Clinceni - Craiova: „Nu-mi venea să cred ce văd!”

Robert Ion: „Trebuie să credem că ne mai putem salva”

Academica Clinceni a pierdut ultimele două meciuri, cu Farul și CSU Craiova, încasând 11 goluri, dar mijlocașul ilfovenilor rămâne încrezător că echipa va reuși să se salveze de la retrogradare.

„Eu zic că meciul cu Farul a fost o întâmplare, un accident. Și Farul a făcut un meci bun, nu le iau din merite adversarilor, dar noi ne-am prezentat absolut jenant, nu avem voie la un meci de Liga 1, orice greșeală se plătește. Cu tot respectul, dar la meciurile cu Craiova și Farul, orice punct era un bonus, nu ne batem noi cu ei pentru salvarea de a retrogradare. 

Noi avem lupta noastră cu cei care sunt de la locul 8 în jos. Nu avem cum să mai venim la fotbal dacă moare speranța, trebuie să credem că ne mai putem salva și să o luăm cu pași mici: prima echipă de peste noi o băgăm sub noi și tot așa. Să sperăm în play-out să facem rezultate bune, să legăm victorii”, a mai precizat mijlocașul.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după Clinceni - CSU Craiova 1-3

VIDEO Dumitru Dragomir despre crizele de la Clinceni și Mediaș: „LPF ar trebui să facă ceva”

Citește și alte știri din Liga 1:

Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă pentru ultimele 4 locuri! Cum arată calculele

Gigi Becali duce improvizațiile la următorul nivel: „Am vrut să îl bag atacant, dar mi-au zis că mă fac de râs!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close