FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO

Dinamo își decide viitorul în următoarele 24 de ore! Mesajul transmis de Jerry Gane: „Am fost într-un scary movie”

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) așteaptă ședința de mâine, pentru a-și decide viitorul.
Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) așteaptă ședința de mâine, pentru a-și decide viitorul.

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 21:41 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 23:28

Academica Clinceni și Dinamo au remizat, scor 1-1, în ultimul lor meci de Liga 1 din anul 2020. Antrenorul Ionel Gane (49 de ani) așteaptă ședința de luni, pentru a ști dacă mai continuă pe banca tehnică. 

„Eu cred că am fost echipa care a controlat jocul. Meritam mai mult de un punct. Am avut ocazii și în prima repriză, două șuturi. E foarte greu să joci contra unei echipe care se apără cu 9 jucători. E o echipă reactivă, face foarte bine tranziția pozitivă. Jucătorii mei merită tot respectul tuturor pentru ce au făcut în ultimele luni. Avem 16 puncte, mai sunt multe etape de jucat. 

Dar prin ce am trecut lunile astea, a fost ca un scary movie, un film horror. Singurele bucurii au fost jocurile, ne-au adus un sentiment plăcut, ne-au făcut să mai uităm. În rest, mințiți, au fost 5 luni foarte grele”, a declarat Ionel Gane, la Look Sport.

Clinceni - Dinamo 1-1. Ionel Gane nu știe dacă rămâne în Ștefan cel Mare

Jerry Gane a rămas la cârma echipei, după plecarea lui Cosmin Contra. Nu știe dacă o să rămână și în anul 2021. Așteaptă să vădă cum vor decurge lucrurile pe plan administrativ. 

„În acest moment am nevoie de puțină liniște, o să vedem zilele viitoare. Mâine va fi o ședință la club. Vom vedea cine va prelua conducerea. Suporterii au făcut deja multe, sunt încrezători că vor face lucruri bune. Depinde, trebuie să vedem câți jucători rămân. Să vedem situația, ne reunim pe 3 ianuarie, sunt multe lucruri de luat în calcul. Mi-e greu să dau un răspuns concret. Vreau să văd ce decizii se vor lua mâine”, a pus Gane. 

Citește și alte știri despre Clinceni - Dinamo: 

FOTO Cristi Tănase, intrări dure în Clinceni - Dinamo! Hațegan l-a iertat de fiecare dată

Fost gropar, acum își asumă salvarea » Noul plan al lui Nicolae Badea cu Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
andrei.f
andrei.f  •  21 Decembrie 2020, 12:26

Așteptăm falimentul blătuitorilor ddb, așteptăm ca aerul Ligii I să fie mai respirabil !

771545396317549
Eugen Iustin  •  21 Decembrie 2020, 09:21

Ce legătură este între ce vorbești tu și Dinamo?

sadikul
sadikul  •  21 Decembrie 2020, 09:05
Postat de grandhit pe 21 Decembrie 2020, 01:09

si ce faceati daca dupa 15 etape aveati 40 de puncte spre exemplu? ca da,cu jucatorii aia,contra trebuia sa bata aproape tot in astea 15 etape? ca tot una era,tot faliment era pentru voi. asa spui de parca te simteai mai bine daca erai pe primul loc si dupa va desfiintati.

Bah voi n-o sa dati faliment ,o sa dispareri subit la fel cum ati aparut ...fcsb este pe perfuzie cat traieste Becali sau scoate bani din echipa ...voi nu aveti nimic ...nici casa ..nici masa ..nici oameni la masa ...auzi sa joci la mogosoaia in campul ala pe maidan..

Vezi toate comentariile (17)
Comentează