FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 2-2

CLINCENI - DINAMO 2-2 // Dusan Uhrin îi taxează pe fundașii centrali: „Nu se poate să începi meciul de la 0-2” » Ce spune de play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 16:00

Dinamo a terminat la egalitate cu Academica Clinceni, în deplasare, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0. După meci, Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, a vorbit despre meci și a criticat greșelile făcute de jucătorii săi. 
 

Fundașii Klimavicius și Popescu au greșit! Klima a făcut penalty, iar Popescu a gafat la al doilea gol. I-am zis că trebuie să aibă grijă pentru că cei de la Cliceni intră în mijloc și șutează. Trebuia să închidă. Am început practic meciul de la 0-2, dar l-am întors. Nu-mi plac starturile de acest gen. Nu putem pierde meciul încă de la început. 

Mă intristează că nu am fructificat ocaziile pe care ni le-am creat. Azi am pierdut două puncte importante. Da, e distanță mare până la play-off, dar mai sunt multe meciuri. În partida următoare vom juca acasă și trebuie să câștigăm ”, a declarat Dushan Uhrin, la Look Sport.

„Puljici este un lider, iar Klimavicius este a doua opțiune pentru mine pentru că e jucător de echipa națională” 
Dusan Uhrin  

Vezi și:

VIDEO + FOTO Dinamo pierde două puncte mari! Egal cu Academica Clinceni, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Noiembrie 2019, 01:18

REDNIC ori MULTESCU !!! uhrin nu are c cauta la dinamo !!!

dvd1
dvd1  •  24 Noiembrie 2019, 20:18

asta cu play-off chiar e gluma. In B nu e cu play-off. Dinamo se antreneaza tare pt matineu. Retrogradarea e foarte aproape

anastasiu
anastasiu  •  24 Noiembrie 2019, 18:10
Postat de cuviosul_pafnutie pe 24 Noiembrie 2019, 16:58

Etapele trec si Dinamo e tot pe locul... 9-lasat"mostenire"de Rednic, iar distanta pana la mirajul unui loc de play off, se...mareste!Si cum era de asteptat,iata ca intervine si...nervozitatea!Si nu mai e mult,pana cand calmul-sau aparent calmul-Uhrin, isi va pierde luciditatea si va incepe si el sa schimbe formula de echipa la fiecare meci,dupa cum zice unul sau altul!La fel cum au cedat nervos Bratu sau Miriuta!Si...se alege praful!

Te inseli, distanta s-a micsorat cu un punct, echipa oierului pierzand cu Astra! Cu Uhrin, la fel te inseli, E calm si nu are motive sa se enerveze iar echipa o face el si nu altcineva! Sa-ti spun si de ce: daca va prinde play off-ul, va fi o performanta si pentru el, avand in vedere ce jucatori are. Daca se duce in play out, nu e vina lui, la ce fotbalisti are si de pe ce loc i-a luat, nu putea face mai mult! Deci , omul e foarte calm si linistit si isi vede de munca lui. Spre deosebire de oier care a jucat in ultimile 10 etape doar 3 meciuri pe bune! Cu Dinamo, Sepsi si Astra! Ceilalti s-au dat la o parte!, exceptand cfr, care, nu inteleg ce a castigat facand egal cu Dinamo si fcsb, cand de fapt au pierdut 4 puncte!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează