FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 2-2

CLINCENI - DINAMO 2-2 // VIDEO Dan Nistor s-a resemnat în privința play-off-ului: „Vorbiserăm ceva în vestiar”

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 18:12

Dan Nistor, 31 de ani, nu și-a menajat deloc colegii la finalul partidei în care Dinamo s-a împiedicat pe terenul Academicii Clinceni, scor 2-2. Ar fi al treilea sezon consecutiv când „câinii” ratează play-off-ul. 

La fel cum s-a mai întâmplat în trecut, căpitanul „câinilor”, un veritabil lider al vestiarului, i-a criticat fără menajamente pe ceilalți membri ai echipei.

„E greu, atât timp cât începi meciul de la 0-2. Vorbești ceva în vestiar, dar când ieși pe teren faci altceva. E destul de greu! Mai avem mult de muncit, trebuie să lăsăm nasul mai jos pentru că așa nu putem să facem treabă în viață. Normal că suntem dezamăgiți. Nu e ok să începi meciul cu Clinceni de la 0-2.  

Cred că avem șanse foarte mici de a ajunge în play-off. E păcat pentru suporterii care vin la fiecare meci și fac mii de kilometri, prin zăpezi și ploi, pentru a ne susține”, a spus Dan Nistor, la finalul confruntării de la Clinceni. 

După egalul dintre Gaz Metan și Botoșani, Dinamo e la 5 puncte de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, ocupat momentan de FCSB. 

Vezi și: 

CLINCENI - DINAMO 2-2 // Dusan Uhrin jr., furios pe Linas Klimavicius: „E la pământ! Trebuie să-l chem la o discuție”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Noiembrie 2019, 12:14
Postat de dora pe 24 Noiembrie 2019, 22:35

La cate suturi ai dat in balarii - inclusiv lovitura aia libera de la 20 m din a doua repriza pe care ai dat-o in tribune - nu stiu pe ce ti-au dat cei de la GSP nota 7.

Nistor e un lucator bun,dar e bine asezat si dirijat de antrenor?Alearga enorm de mult,dea lungul si mai ales...dea ...latul terenului,luind mingea de la coechipieri,deschizandu-i cu mingii lungi pe alti coechipieri,dar stricand si multe alte mingii prin suturi"necalibrate"suficient!Opinez,ca nu e deloc bine ca Dinamo sta numai in Nistor1Ar trebui ca fiecare jucator sa joace pe postul lui si sa fie rezolvat jocul de pase!Pentru ca Dinamo inca nu joaca ca o echipa de play off!S-a vazut in meciurile cu Craiova si cu CFR!Mie si frica sa ma gandesc la meciurile cu Botosani,cu Iasi,cu Medias sau cu fcsb-contracandidate la play off!!Iar cu Astra...Daca joaca Alibec si Budescu...

demolarii
demolarii  •  25 Noiembrie 2019, 00:22

În 2 etape pot fi pe loc de play-off. Ce mesaj transmite Nistor? Optimist? Nu , mai au meciuri destule de jucat, dar......pe cine o sa dea vina cand nu vor mai juca fotbal? Ca ei tot nu se vor implica TOTAL, ci doar asa la alibi,1 sau poate 5 meciuri la rand-cat sa ia ochii, și apoi relaxare și soparlite in media....Dar timpul trece și ajunge la sfarsit....cum çanta Holograf....

cornelconasu
cornelconasu  •  24 Noiembrie 2019, 22:37

Păi câștigați 6 din etapele rămase și sunteți play off !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează