FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO

CLINCENI - DINAMO // Dusan Uhrin: „Am fost dezamăgit în ceea ce îl priveşte pe Nistor” » Ce spune despre problemele financiare

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 19:05

Antrenorul dinamovist Dusan Uhrin a vorbit despre meciul de mâine de la Clinceni și despre situația de la echipă.

"Ne dorim cele trei puncte la Clinceni şi vom face totul pentru ele. E important să jucăm bine. Traversăm o perioadă dificilă pentru că pentru noi nu există meci uşor. Avem ceva probleme medicale, este vorba despre Brito, care are un virus. În rest sunt accidentaţii care se ştiu. Fabbrini cred că va putea reveni peste aproximativ 10 zile", a declarat Uhrin.

Tehnicianul ceh a comentat și starea financiară a clubului: „Sunt multe zvonuri legate de bani. Ei sunt importanţi, normal, dar mult mai important este cum jucăm. Jucătorii trebuie să se concentreze pe munca lor, pe joc, chiar dacă mai întârzie salariile. Dar în primul rând ei joacă pentru Dinamo şi trebuie să arate tuturor că vor să joace pentru acest club".

„Împotriva Spaniei oricine poate pierde cu 0-5”

În legătură cu prestația României pe Wanda Metropolitano, în ultimul meci de calificare la EURO 2020, Dusan Uhrin a declarat:

„Am văzut meciul naţionalei României cu Spania, dar mult mai important a fost cel cu Suedia. Pentru că România trebuia să învingă Suedia, dar a pierdut... iar apoi împotriva Spaniei oricine poate pierde cu 0-5. Nu e nimic ciudat. Ciudat va fi dacă nu va reuşi să treacă cu bine peste cele două meciuri de la baraj. Va fi dificil pentru că Islanda este o echipă foarte bună.

Eu am fost dezamăgit în ceea ce îl priveşte pe Nistor, pentru că m-aş fi aşteptat ca el să joace mai mult de 10 minute cât a evoluat în aceste două partide. Dar până la urmă totul ţine de selecţioner. Legat de ratarea calificării, toată lumea este responsabilă, nu doar o singură persoană. Şi cei de la federaţie, pentru că ei au ales antrenorul. Iar acum trebuie strânse rândurile pentru că urmează o perioadă dificilă".

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Mircea Rednic l-a scos din echipă, dar Dusan Uhrin l-a salvat! Mihai Popescu e noul favorit al antrenorului + Klimavicius sacrificat 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  23 Noiembrie 2019, 19:50
Postat de cneius pe 23 Noiembrie 2019, 19:31

"Am fost dezamăgit în ceea ce îl priveşte pe Nistor" - trebuie sa recunosc ca va pricepeti sa scoateti ceva din context, ca sa iasa altceva . Rusine !

Stilul tipic al oficiosului fcsb! Cand e vorba de adversarii ciobanului, care apropos, maine nici nu are drept de vot, imediat sunt fabricate stiri compromitatoare! La anul cand va promova si Rapidul sa vedeti ce campanie denigratoare vor incepe!

cneius
cneius  •  23 Noiembrie 2019, 19:31

"Am fost dezamăgit în ceea ce îl priveşte pe Nistor" - trebuie sa recunosc ca va pricepeti sa scoateti ceva din context, ca sa iasa altceva . Rusine !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează