FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO

CLINCENI - DINAMO // EXCLUSIV Dan Nistor: „Revenirea lui Negoiță ne dă încredere!”

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 09:00

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, 31 de ani, spune că echipa sa va câștiga azi cu Clinceni și anunță că revenirea finanțatorului i-a bucurat pe colegii săi.

- Dane, s-au terminat meciurile grele, acum aveți un program ușor. Jucați etapa aceasta cu Clinceni.
- Cu toate că toată lumea consideră că avem un program ușor, eu zic că e destul de greu.

- De ce?
- Pentru că toate echipele mici se motivează foarte bine atunci când joacă cu Dinamo. Toți își dau viața pentru a scoate un rezultat bun cu noi. E clar că nu vom avea viață ușoară, dar ne gândim să luăm trei puncte cu Clinceni, pentru a continua perioada bună prin care trecem.

- Ați jucat cu Gaz Metan, FCSB, Viitorul, Craiova și CFR, dintre care ați pierdut doar cu oltenii. Ești mulțumit?
- Eu zic că am trecut cu bine de aceste jocuri. Sunt mulțumit, da! Am jucat cu echipele de pe primele locuri și am pierdut doar cu Craiova. Acolo a fost un accident, zic eu. Dacă eram mai concentrați, puteam să evităm acea înfrângere. Important este că am învățat din acest eșec, am remizat cu liderul CFR și acum mă aștept să câștigăm cu Clinceni.

- Ionuț Negoiță a anunțat că susține din nou financiar echipa. Ce părere ai?
- Mă bucur foarte mult că domnul Negoiță a revenit lângă echipă. Acest lucru dă multă încredere jucătorilor. Chiar zilele trecute ne-a virat ceva bani. Mai sunt câteva întârzieri, dar ni s-a promis că vom avea banii la zi până de Crăciun. Pentru noi cel mai important este să câștigăm meciul cu Clinceni.

- Cum a reușit antrenorul vostru să vă motiveze deși erați neplătiți?
- Uhrin știe să fie aproape de jucători. A discutat mult cu fiecare în parte. Ne înțelege și cred că a avut un cuvânt greu de spus în problema asta cu banii. Ne-a strâns și ne-a ținut uniți. Sper să fim la fel în continuare și să ajungem fără emoții în play-off.

3goluri în 11 meciuri are Nistor în actuala stagiune a Ligii 1

"Îmi doresc foarte mult ca suporterii să fie în număr cât mai mare în tribune, chiar dacă jucăm cu Clinceni. Fanii sunt cei care pot să ne ducă spre victorie"
Dan Nistor

11goluri în 90 de meciuri a marcat Nistor pentru Dinamo în Liga 1, all-time

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează