FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLICENI - FC BOTOȘANI 1-1

CLINCENI - FC BOTOȘANI 1-1 // Neînvinsă la Clinceni // Academica lui Ilie Poenaru, 6 meciuri perfecte pe teren propriu

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2019 13:48

Academica Clinceni, echipa lui Ilie Poenaru, n-a pierdut ultimele șase meciuri jucate pe teren propriu și i-a produs o criză de nervi omologului de la Botoșani, Marius Croitoru. 

Academica continuă să surprindă, chiar dacă e cu sabia deasupra capului în ceea ce privește retrogradarea în L2. Moldovenii n-aveau nevoie de pași greșiți, dar „capul” lui Șut le-a stricat planurile și-a adus un nou punct echipei de lângă București. 

„Am jucat împotriva unei echipe foarte bine organizate, care s-a apărat și a încercat să joace contraatacul. Noi am avut două-trei ocazii clare, pe care nu am putut să le fructificăm. Până la urmă, nu am pierdut. Este important pentru moral, pentru încrederea jucătorilor. În prima repriză am arătat rău. Nu am avut concentrare, viziune, am fost lenți. În partea a doua, am reușit să împingem jocul. Jucătorii veniți de pe bancă au intrat foarte bine” a fost concluzia lui Poenaru. 

De la revenirea în micuța comună, ilfovenii nu au pierdut niciun meci disputat pe teren propriu. Și-au fost cinci confruntări în campionat și una în Cupa României, tot cu Botoșani. Atunci au câștigat cu 2-0 și i-au eliminat pe botoșăneni. Cele două eşecuri de acasă din acest sezon, 1-4 cu CFR şi 0-3 cu FCSB, au avut loc la Voluntari, respectiv Călăraşi, pentru că stadionul din Clinceni nu era omologat pentru Liga 1.  

„Am scos un egal muncit. Este important și că acum reușim să strângem puncte. Nu am făcut asta în tur, chiar dacă în unele jocuri am evoluat bine” 
Răzvan Patriche, fundaș Clinceni  

„E ruşinos ca o echipă gen Clinceni să ia 4 puncte într-un an de zile Botoşaniului! Vom trage linie după meciul cu Dinamo şi vom vedea exact unde ne aflăm. Din păcate, am pierdut o şansă mare” 
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani 

Ce meciuri s-au jucat la Clinceni 

CSU Craiova 0-0 (Liga 1) 
FC Botoșani 2-0 (Cupa României) 
Poli Iași 1-0 (Liga 1) 
Dinamo 2-2 (Liga 1) 
Hermannstadt 1-1 (Liga 1) 
FC Botoșani 1-1 (Liga 1) 

Citește și:

Vladimir Cohn își anunță revenirea la Dinamo: „Pun 500.000 de euro, dar am o condiție”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează