FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-3

CLINCENI - FCSB 0-3 // VIDEO Cornel Dinu: „Cred că putea să arbitreze meciul și Valeriu Argăseală”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 19:14

FCSB s-a impus în deplasarea cu Academica Clinceni, scor 3-0. Cornel Dinu a comentat meciul în direct la GSP Live. 

Prezent în studioul GSP Live, jurnalistul Pro X Mihai Mironică a asemănat meciul de la Călărași cu celebrul film românesc „Astă seară dansăm în familie”.

„Interesant că ați spus dansând în familie. Aș spune că e titlul perfect. S-a jucat între doi sateliți dintre cei pe care îi are Jupiter Gigi Becali. Și Clinceniul, și oițele, și Voluntariul, și doamna Firea, toți sunt o familie.

Eu cred că putea să arbitreze și Vali Argăseală, prietenul meu. Nu am totuși impresia că a fost un meci gen cooperativa de altădată. Acum e un haos în fotbalul nostru. Clinceniul nu poate juca nici măcar pe aerodromul ăla de acolo. Vreo patru, cinci formații de la noi sunt în pribegie”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.

„A intrat George Merloi, a terminat junioratul la FCSB am înțeles. Mă gândesc ce ochi au avut conducătorii aia. Aleargă mai bine decât Moruțan și decât Tănase. Pune-l să joace, are niște calități. Decât să îl vezi săracul Gnohere, care și-a tăiat unghiile și arată puțin mai slab. E un diletantism total”  - Cornel Dinu  

Vezi și: 

ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3 // FOTO+VIDEO Cei mai buni de pe locul 8 » Au marcat toate „perlele” lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
dvd1
dvd1  •  30 Septembrie 2019, 12:50
Postat de raul4steaua pe 30 Septembrie 2019, 07:45

Repede castiga un meci, repede hai cu blatul.

pentru ca asta e realitatea. Echipa asta, FICISIBI trebuie desfiintata pe loc fara alte discutii iar Becali aruncat in ..... pe viata

raul4steaua
raul4steaua  •  30 Septembrie 2019, 07:45
Postat de dvd1 pe 30 Septembrie 2019, 04:15

blat mai nemernic ca asta nu se poate. Oare cit mai trebuie sa asistam la chestii de astea. FICISIBI trebuie desfiintata imediat, nici macar retrogradata, desfiintata pur si simplu. E singurul campionat din lume unde puscariasii sint la putere. BLAT pe fata si nimeni nu zice nimic

Repede castiga un meci, repede hai cu blatul.

1983525858533835
Mihai Fcsb  •  30 Septembrie 2019, 07:31

sunteti niste *** pe dINU il inteleg ca are probleme grave ...sau face orice pt o bucatica de paine....ar trebui sa probati acest blat cum spuneti voi terminatilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează