FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

EXCLUSIV Ilie Poenaru nu și-a menajat jucătorii după Clinceni - FCSB: „Au fost greșeli personale și lipsă de atitudine”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 22:08 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 22:54

După Academica Clinceni – FCSB 0-2, antrenorul gazdelor, Ilie Poenaru și-a criticat jucătorii pentru jocul prestat în repriza a doua.

În direct la GSP LIVE, tehnicianul s-a declarat nemulțumit de greșelile făcute de elevii săi, dar și de atitudinea lor.

„ FCSB a fost prima la minge, a avut presing avansat și nu ne-a lăsat să construim. Știam că FCSB va fi foarte motivată pentru că juca campionatul. În prima repriză am avut ocazii, a fost joc echilibrat, iar în partea a doua nu am contat. E o victorie meritată a FCSB-ului.

Lipsa de atitudine din repriza a doua a dus la marcarea golului doi al celor de la FCSB. S-au văzut greșelile pe care le facem și lipsa de atitudinea din partea unor jucători... Au fost greșeli personale, greșeli de grup... Nu reușim să scăpam de ele.

Voiam să văd o echipă care are un joc entuziasmant. Le-am zis jucătorilor că în play-off nu e presiune. Dar spune multe când te implici doar când ai mingea Dar e bine că am văzut  asta pentru că știu ce am de făcut acum și de la vară. Dar am zis că pentru unii aceste meciuri pot însemna altceva, o prelungire de contract sau nu”, a spus Ilie Poenaru la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Clinceni - FCSB: 

Academica Clinceni - FCSB 0-2 » Florin Tănase, căpitan spre titlu! Clasamentul din play-off ACUM

FCSB a cerut penalty cu Clinceni: „I-a rupt mâna în fața ta! Nu vă e rușine, mă?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  23 Aprilie 2021, 12:48

Poienaru ? lasa teatru asta ieftin,doar stii si tu ca a fost ditamai blatul. S-a vazut si la uefa. Daca se vedea si la frf,erati depunctat cu cel putin 6 puncte.

kuba
kuba  •  23 Aprilie 2021, 10:49

Poenaru = Croitoru = zero

magic4ever
magic4ever  •  23 Aprilie 2021, 10:24

Cum si-a pierdut Clinceni brusc motivarea fix la meciul cu FCSB....acum nu ii mai interesa locul 4,nu era bun macar un egal?La faza primului gol a iesit din aparare fundasul stanga 30 de metri de a lasat ditamai gaura in aparare,fix pe el a dat portarul blatist Valceanu desi era cu 2 oameni langa el si nu avea sanse sa castige mingea si apoi au atacat cei de la FCSB fix pe spatiul lasat liber de fundasul stanga...sa nu mai zic de iesirea "gresita" a lui Valceanu pe sub minge la faza golului,acolo a gresit intentionat si a lasat poarta goala cand putea sa stea in poarta si avea sanse sa respinga....la Tanase nici un marcaj....OMENIE PE FATA! RUSINE BLATISTILOR!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează