FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - GAZ METAN 2-3

CLINCENI - GAZ METAN 2-3 // Ilie Poenaru a făcut scandal după meci: „Stai, fratele meu, la Liga 2, până înveți să arbitrezi! Nu suntem doriți în Liga 1”

Gaz Metan a învins-o astăzi pe Academica Clinceni, scor 3-2 // FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
Gaz Metan a învins-o astăzi pe Academica Clinceni, scor 3-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 17:51

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni, a avut un discurs dur la adresa brigăzii conduse de Adrian Cojocaru după meciul pierdut de ilfoveni acasă, scor 2-3 cu Gaz Metan Mediaș.

Clasamentul LIVE din Liga 1

Programul etapei #25

„A fost un meci în care meritam cel puțin un punct. Știți că nu mă leg de maniera de arbitraj, dar astăzi a iritat, fiind tendențioasă. La noi nu se dau galbene, faulturi, stăm să îi organizăm zeci de secunde la loviturile libere.

Astea nu sunt scuze, dar sunt lucruri care irită jucătorii, te scot din joc. Pe finalul reprizei, au fost trei lovituri libere acordate foarte ușor. Adversarul îi sparge buza lui Giannis (n.r. Kontoes, fundașul Academicii), arbitrul vede sânge și nu dă nici măcar galben. Aștepta de la George Găman (n.r. arbitrul de rezervă) să îi spună să dea galben?

Stai, fratele meu, la Liga 2, până mai înveți să arbitrezi! Avem senzația că nu suntem doriți în Liga 1, după maniera de arbitraj”, a spus Ilie Poenaru, la Look Sport.

+11 FOTO

vezi și:

FCSB // EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după transferul lui Adi Petre » Anunțul făcut de Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  16 Februarie 2020, 02:45

arbitrii cand gresesc FLAGRANT, de ce nu platesc/is penalizati?

gblu1071
gblu1071  •  15 Februarie 2020, 23:44

O propunere de campionat..... După retur, rezultatele primelor 6 cu cele de la locul 8 în jos nu vor mai fi luate în considerare și invers, rezultatele echipelor de la locul 8 în jos cu primele 6 vor fi sterse. Așa vor rămâne duelurile directe strict pe clasare ..... Păreri? Ce spuneți?

883135188391540
Popa Corneliu  •  15 Februarie 2020, 19:49
Postat de lake1001 pe 15 Februarie 2020, 18:55

Prin lege este interzis ca sateliţii să joace în aceaşi divizie. Normal ar mai trebui retrogradate încă 5 echipe, adică 4 fcsebiste si una cfristă.

Ce sateliti visezi? 11 echipe din Liga I au finatare de la bugetul de Primarii, deci bani publici, plus drepturile de la televiziunii! Deci 11 echipe cu aceeasi sursa de finantare! Primarii sunt de la PSD+ALDE+UDMR! Becali imprumuta Astra si "ia bataie" cu 2-0 si "face cu satelitul Clinceni" 0-0! Cum mama *** mai vine treaba asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează