FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - RAPID

N-a avut curaj să se uite! Adrian Mutu s-a întors cu spatele la penalty-ul ratat de Bălan

Adrian Mutu / Captură Telekom Sport
Adrian Mutu / Captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 15:48 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 15:57

Adrian Mutu (43 de ani) n-a putut să privească penalty-ul executat de Adrian Bălan în minutul 4 al partidei Academica Clinceni - Rapid.

Giuleștenii au avut șansa de a deschide rapid scorul în confruntarea cu Academica Clinceni din „Ștefan cel Mare”. 

În minutul 4, arbitrul Claudiu Marcu a dictat penalty în urma unui duel între Tsvetkov și Rareș Ilie. Adrian Bălan a „arestat” mingea, însă tehnicianul Adrian Mutu a ales să se întoarcă cu spatele în momentul execuției. 

Atacantul giuleștenilor a irosit lovitura de pedeapsă. A nimerit stâlpul din dreapta al porții lui Ureche, spre dezamăgirea „Briliantului”. 

Avertismentul lui Mutu înainte de Clinceni - Rapid

Înaintea partidei, Mutu a ținut să precizeze cât de importantă va fi concentrarea într-un astfel de meci, în care adversarul nu are nimic de pierdut.

Probabil va fi cel mai complicat meci la nivel mental pentru noi. Venim după o perioadă bună și nu trebuie să fim relaxați. Cel mai mult mă interesează atitudinea de când am venit aici. Asta vreau să văd și mâine, o atitudine corectă. 

Atunci când întâlnești o echipă care nu are nimic de pierdut, ambiția jucătorilor ei de a demonstra va fi foarte mare, ceea este periculos pentru noi. Niciun meci nu este câștigat de dinainte și nimeni nu-ți va face cadou nimic”, a spus Adrian Mutu

Citește și alte știri despre Rapid: 

Pierdere importantă pentru Rapid: motivul pentru care Horațiu Moldovan nu e nici rezervă cu Academica Clinceni

Suporterii Rapidului o ironizează pe Dinamo și anunță că vin în număr mare în „Groapă”: „Stabilim recordul de asistență”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Martie 2022, 20:29

Nu o dați pe Mutu , că nici un antrenor nu ar fi reușit să facă mai mult în acest foarte scurt timp de când el este la Rapid , cu lotul pem care îl are Rapidul. Sa întors cu spatele pentru că el știe în sinea lui ce-i poate CU ADEVĂRAT pielea lui Adrian Bălan. Bălan este un atacant SUPER slab care nu ar mai fi jucat la Rapid dacă Vojtus nu s-ar fi accidentat. Vojtus este mult peste Bălan , iar Rapidului îi mai trebuie un atacant cam cu o clasă sau 2 peste Vojtus. Ar fi bine să vă mai folosiți și creierul înainte de a debita inepții pe site.

leu.mr
leu.mr  •  19 Martie 2022, 19:29

Asta nu e antrenor. Daca in min 4, in meciul cu o retrogradata, nu are curaj sa priveasca un penalty, ce ar face intr-un meci serios pentru cupele europene ?

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  19 Martie 2022, 18:46

Demisia Daniel Neculae și Mutu aceștia aduc echipa la baraj acum urmează greul mai spune că vine după 2 jocuri bune cum să fie bune numai el pricepe restul nu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează