FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - SEPSI 0-2

VIDEO Cristiano Bergodi, mulțumit după prima victorie din retur: „Calitatea jocului a fost bună. Încet-încet urcăm în clasament”

Cristiano Bergodi
Foto: GSP +7   FOTO
Cristiano Bergodi Foto: GSP

Articol de , - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 19:32 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 20:39

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0. Antrenorul covăsnenilor, Cristiano Bergodi, s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi în fața Academicii.

Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2. Zero pe linie » Cristiano Bergodi, lecție deschisă pentru Ionuț Chirilă
ACADEMICA CLINCENI - SEPSI 0-2
Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2. Zero pe linie » Cristiano Bergodi, lecție deschisă pentru Ionuț Chirilă

„Sunt mulțumit de ceea ce am văzut astăzi. Îi felicit pe jucători, au făcut un meci bun, calitatea jocului a fost bună. Încet-încet încercăm să urcăm sus în clasament și azi au fost 3 puncte foarte bune, nu a fost ușor să câștigăm. 

Această victorie ne dă continuitate, am avut în ultimele meciuri două victorii și o remiză și am trecut mai departe în Cupa României. Încet-încet echipa joacă mai bine și sunt mulțumit, mergem înainte”, a declarat Cristiano Bergodi la flash-interviu.

Întrebat despre următoarele două partide ale echipei sale, în care Sepsi înfruntă Chindia atât în campionat, cât și în Cupa României, Cristiano Bergodi a răspuns:

„Ar fi super dacă vom ajunge sus în Cupa României, dar vom avea meci greu înainte, sâmbăta viitoare, cu Chindia, apoi tot cu ei în Cupă. Nu ne va fi ușor, sunt o echipă bună. Chindia e o echipă bună. E greu de desfăcut și e o echipă care te poate prinde în orice moment”.

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi: „Nu avem șanse la play-off, ar trebui să fie o minune”

Bogdan Mitrea, fundaș Sepsi: „Suntem fericiți cu ultimele rezultate obținute”

Cornel Șfaițer, manager general Sepsi: „Jocul ne dă speranțe, chiar dacă Academica suferă”

Sepsi Sf. Gheorghe, victorie lejeră cu Academica Clinceni

Covăsnenii au deschis scorul într-un moment ideal, în minutul 40, când Nicolae Păun a șutat din interiorul careului, după o cursă a lui Ashkovski. Sepsi nu a forțat, dar a controlat ostilitățile și după pauză. A mai punctat o dată, prin Ștefănescu, cu o execuție din 5 metri.

+3 FOTO

Clasamentul în Liga 1 după Clinceni - Sepsi 0-2

Academica Clinceni rămâne fără victorie după primele 16 runde. Are doar 4 puncte și ocupă ultima poziție în Liga 1. Sepsi urcă de la venirea lui Bergodi. Pentru moment ocupă locul 10, cu 17 puncte. Este la 8 lungimi de play-off.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 19 noiembrie » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, pe făraș! Ce spune Anamaria Prodan despre transfer

La 34 de ani a refuzat oferta de la FCSB și acum explică de ce

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează