FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VIITORUL 2-3

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // Gică Hagi protestează și după victorie: „Să-mi dea banii înapoi!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 16:55

Viitorul s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 3-2. Gică Hagi și-a manifestat încă o dată nemulțumirea față de actualul sistem competițional din Liga 1.

„E același lucru pentru toate echipele din acest moment, nu contează pe ce loc ești. E un campionat nou în care trebuie să demonstrezi că ești mai bun decât ceilalți. Eu știu că mi s-au luat 20 de puncte și că n-am intrat în play-off din cauza unui punct. 

Timp de 4 luni a trebuit să plătesc toate bonusurile jucătorilor. Să mi se dea banii înapoi, să-mi dea primele înapoi, taxele la stat. Nu cred că are logică. Poate fi play-off, play-out, dar fără să îmi ia niciun punct. Faci o planificare, apoi te aruncă pe dinafară. Nu e normal. Nu are legătură cu a face sport de performanță”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi propune noi fotbaliști

Gică Hagi și-a lăudat jucătorii, dar a evitat să îi propună la echipa națională. 

„Cristi Ganea poate juca și fundaș lateral, în centru, mijlocaș lateral. De asta l-am adus, pentru că e polivalent. Nu e gata fizic pentru că nu a jucat de mult timp. I-am promis că îl voi băga meci de meci. Merită, e un băiat serios. Boboc a jucat foarte bine la mijloc, Casap a intrat și el bine în joc. Și Louis Munteanu a contribuit la ultimul gol. 

Nu am de ce să vorbesc de astfel de lucruri (n.r. convocarea lui Iancu la națională). Eu am atâtea probleme pe care trebuie să le duc. Aș fi fericit să am jucători la lot. Ar trebui să tindem spre succesul naționalei mari. Nu contează cu ce jucători”, a comentat Hagi la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // VIDEO Gică Hagi, prima victorie din istorie în play-out! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
persanu
persanu  •  07 Martie 2020, 23:01

Peeeeenibil. Deci tot la bani se rezumă ma nea Hagi? Parca faceai pentru România tu :)) făceai olae. Faci pentru buzunaru tău. Vrei bani de la stat vrei bani de la investitori acum mai vrei bani si pentru punctele scăzute ca ai dat tu prime. Pai bre nea Hagi, începi sa devii senil, si e devreme, măcar la Năstase Ilie înțelegem, bine el e si General :)). Bani de la noi ca ne uitam la meciuri nu ceri Hagi? Hai bre las-o moartă in coteț. Deocamdată nu mai vociferezi ca sa ai jucători la națională cum faceai oana anu trecut, ca te bați la play out. Ce bine îmi pare, nu pentru fotbalul produs ci pentru eventuala calificare in Europa, unde ai rezultate cu viitorul fix ca ale mele, adica nule Gică. Pe plan european cu echipa mare a viitorului zero, z. E. R. O. Si mai vrei bani de la stat. Nu ți-a dat Becali bani? Pe jucătorii aia mediocrii? De nici camilele nui vor. Banii de la becali tot de la stat sunt, cu armata terenurile etc. Smecheriile lui... Bun Coman Tănase vioară ziic ca e iar Nedelcu... Atât. In rest eu zic sa muncească tampii mai Hagi să-ți plătească ție afacerea ar fi extraordinar. Autostrăzi avem spitale scoli avem tot ce trebuie... Mai si zici ca ai fost orin spitale si te-ai crucit cum arată. Si totuși mai ceri bani pomana de la stat. Păcat măi nenea Gica, mare păcat. Maine poimâine îți cresc gradele de genrral si ție... Te bagi antrenor la steaua armatei.

484647715224966
Marian Boeangiu  •  07 Martie 2020, 22:46

Sistemul de joc se stia cu mult timp inainte asa ca istericalele hagio-petresciene sunt simple comentarii care arata lipsuri de inteligenta si caracter. Bun sau rau , e de discutat, a determinat televiziunile sa plateasca ca pentru un produs premium desi are toate caracteristicile unui rebut cu ifose. Acesti bani tin in viata competitia ! Echipele nu produc jucatori nu produc spectacol asa ca nu au ce vinde. Nu vand nu traiesc ! Sau asa ar trebui sa fie asa ca mult mai corect ar fi sa explice "geniile" antrenoratului romanesc calitatile produselor sportive scoase de ei. Aud?

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  07 Martie 2020, 22:37

Regele ăsta *** nu știe că Liga a hotărât sistemul competițional ? Ori , ei , cele 16 *** de așa-zis echipe sunt liga ... Băi *** , dacă nu vă convine , schimbați-l pe Iorgulescu , tatăl criminalului ... De la Hagi nu poți să ai pretenții că ar avea creier , dar mai sunt și alții . Nu le convine , ei pot să schimbe . Se tot lamentează *** Hagi și *** urlător Petrescu ... Ăștia nu sunt raționali , sunt cu gândirea la nivelul genunchiului broaștei ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează