FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Club Brugge a pregătit o ofertă uriașă pentru Andrei Ivan, dar CSU a refuzat-o » Ce sumă ar fi primit oltenii + motivul pentru care a picat transferul

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 20:08

FC Brugge a oferit trei milioane de euro celor de la CSU Craiova pentru achiziționarea lui Andrei Ivan, însă s-au izbit de refuzul oficialilor olteni. 

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de zilele trecute, Andrei Ivan a fost foarte aproape de un transfer la Club Brugge.

Jucătorul ar fi trebuit să ajungă azi de urgență în Belgia pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul cu Brugge, deoarece perioada de transferuri se încheie în Belgia la miezul nopții.

În cele din urmă, șefii lui CSU au refuzat mutarea, poziția oficială a clubului fiind că nu mai dorește să cedeze vreun jucător până la vară, după ce în această iarnă au rămas fără Vătăjelu, transferat la Sparta Praga. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
chromophobia
chromophobia  •  01 Februarie 2017, 05:56

Nu degeaba oltenii sunt olteni.Refuza sa vanda un praz ofilit pe bani f.multi

cristiancelmare
cristiancelmare  •  31 Ianuarie 2017, 23:16
Postat de eugen76_pan pe 31 Ianuarie 2017, 21:34

uita-te in jur si priveste-te si tu in oglinda

Parca aduce și cu Claudiu..........Raducan

badea_nae
badea_nae  •  31 Ianuarie 2017, 21:57

de ce *** e uriasa oferta belgienilor ca Ivan e tanar , international si e de perpectiva chiar daca nu are tiluri in CV.lasati-i sa de a bani ca pe urma vor de la 20 milioane in sus pentru ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează