FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Clubul din Liga 1 l-a dat afară pe băiatul afaceristului care a vrut să cumpere Dinamo

Hermannstadt s-a despărțit luni de Luca Florică (18 ani, fundaș stânga), fiul afaceristului Claudiu Florică (foto)
Hermannstadt s-a despărțit luni de Luca Florică (18 ani, fundaș stânga), fiul afaceristului Claudiu Florică (foto)

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2020 09:36 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 10:27

FC Hermannstadt s-a despărțit luni de Luca Florică (18 ani, fundaș stânga), fiul afaceristului Claudiu Florică, omul care a vrut să cumpere în trecut Dinamo.

„Mult succes în carieră, Luca Florică! Clubul nostru și tânărul fundaș lateral au ajuns astăzi la o înțelegere de comun acord pentru rezilierea contractului. Îi mulțumim lui Luca pentru tot aportul adus la echipa noastră și îi dorim un viitor frumos în lumea fotbalului!”, a comunicat oficial clubul sibian.

Clubul din Liga 1 l-a dat afară pe băiatul afaceristului care a vrut să cumpere Dinamo

Luca Florică

Florică a venit la Hermannstadt în luna august, după doi ani petrecuți la Amiens. Nu a confirmat la sibieni, bifând doar 4 minute în eșecul cu FCSB, scor 0-5.

Claudiu Florică a vrut să cumpere Dinamo

Clubul din Liga 1 l-a dat afară pe băiatul afaceristului care a vrut să cumpere Dinamo

Tatăl lui Luca, Claudiu Florică (foto sus), a fost interesat în trecut de preluarea clubului Dinamo de la Ionuț Negoiță. Acesta a donat 10.000 de euro programului DDB, ca echipa să obțină licența pentru acest sezon de Liga 1. Totuși, tratativele cu Negoiță nu s-au finalizat, iar gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns pe mâinile fondului de investiții spaniol reprezentat de Pablo Cortacero.

Urmează încă 6 plecări de la Hermannstadt

Responsabilii clubului îi îndepărtează pe fotbaliștii care au dezamăgit. Dacă nu se va ajunge la înțelegeri amiabile, vor fi trimiși la echipa a doua

Jucătorii lui FC Hermannstadt au intrat în vacanță. Iar președintele clubului, Claudiu Rotar, susține că nu vor pleca având mâna goală. „Azi ne intră în cont o tranșă din drepturile TV și începem să le virăm banii. La unii jucători avem restanță un salariu, la alții, două, funcție de cum au venit la echipă", a declarat Rotar pentru GSP.RO. 

Asta-i vestea bună. Cea rea este că șefii sibienilor au făcut o listă neagră, pe care se află șapte jucători de care vor să se despartă. Potrivit surselor Gazetei, vor fi demarate negocieri cu ei și cine nu dorește să rezilieze amiabil va ajunge la formația secundă. Președintele a refuzat să comenteze, însă a dezmințit speculațiile potrivit cărora intenționează să-l demită pe antrenorul Ruben Albes, în condițiile în care n-a câștigat meciul cu Poli Iași (0-1), de duminică: „Mergem mai departe pe mâna lui". 

Argumente? „Noi am luat în calcul un rezultat defavorabil, întrucât majoritatea jucătorilor abia s-au întors după infecții cu Covid. Neavând prea multe antrenamente în picioare, ne-am așteptat ca ei să cadă la un moment dat. Așa se și explică evoluția modestă cu Iașiul, partidă în care și arbitrajul a lăsat de dorit"

Anamaria Prodan își va primi banii înapoi 

În vară, când și-a propulsat fiica în Comitetul Director al clubului, Anamaria Prodan i-a împrumutat pe ardeleni cu 70.000 de euro. Sumă pe care soția lui Reghecampf o va primi înapoi la începutul lui ianuarie, potrivit informațiilor GSP.ro.

VIDEO. Anamaria Prodan nu știe cine e în spatele lui Pablo Cortacero: „Nu înțeleg de ce nu vrea să apară”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pablo Cortacero a vorbit, după bătaia de la Rin: „Au venit la birouri amenințându-ne și țipând”

Continuă „războiul” după FCSB - Sepsi 1-1 » Postarea tăioasă de la miezul nopții: „Am scăpat de o «bucată»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
grandhit
grandhit  •  22 Decembrie 2020, 20:14
Postat de cornelconasu pe 22 Decembrie 2020, 15:27

Hermanstadt a mers.... cât au mers manevrele cu arbitrajele !!! Când toată lumea s-a prins și au început să facă scandal , echipa joacă ...ce juca !!!!

de bine de rau hermansdat are cu un punct mai putin decat voi si cu un meci mai putin decat voi. iar voi sunteti in pragul falimentului si cu salarii de 5-6 ori mai mari decat hermansdat. deci stau zic eu foarte bine.

cornelconasu
cornelconasu  •  22 Decembrie 2020, 15:27

Hermanstadt a mers.... cât au mers manevrele cu arbitrajele !!! Când toată lumea s-a prins și au început să facă scandal , echipa joacă ...ce juca !!!!

rise
rise  •  22 Decembrie 2020, 10:19

Scopul unei stiri e sa prezentati adevarul. Voi faceti doar titluri de clickbait lipsite de adevar. Se stie ca prodanca e OUT, dar voi continuati sa promovati o mahalagioaica.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează