FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA

Clubul Petrolul îi dă în judecată pe suporterul care l-a lovit pe Galamaz şi pe fanii care au aruncat torţe

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 11:31

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat că îi va acţiona în justiţie pe suporterul care l-a lovit pe jucătorul stelist George Galamaz şi pe cei care au aruncat cu petarde pe teren, la partida din etapa a XII-a a Ligii I.

Clubul şi-a exprimat regretul pentru situaţia creată prin incidentele de la partida de duminică şi şi-a cerut scuze, în mod public, jucătorilor afectaţi, clubului Steaua Bucureşti şi spectatorilor prezenţi pe stadionul Ilie Oană. "Considerăm că ceea ce s-a întâmplat, ieri, a reprezentat şi un atac la adresa clubului nostru, drept pentru care îi vom acţiona în justiţie pe agresor şi pe cei care vor fi identificaţi, pe înregistrările video, că au aruncat cu petarde în suprafaţa de joc", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării din Ploieşti.

Petrolul menţionează că şi-a luat toate măsurile necesare pentru organizarea jocului de duminică, suplimentând, la solicitarea Jandarmeriei, numărul forţelor de ordine din incinta stadionului.

"Considerăm că întreaga responsabilitate revine firmei de pază, angajată prin contract pentru asigurarea securităţii în interiorul arenei Ilie Oană. Regretăm faptul că, pentru actele iresponsabile ale unora, are de suferit publicul ploieştean, cel care a dovedit, în atâtea rânduri, că este civilizat şi dornic să participe la un spectacol sportiv", precizează clubul ploieştean.

MEDIAFAX

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
unpetrolist
unpetrolist  •  31 Octombrie 2011, 18:47
Postat de ioanemanuel pe 31 Octombrie 2011, 12:13

atunci cand galeria striga ca vrea sange , strigau oare cei din publicul civilizat ?

Rachita s-a referit la "public"...ceilalti sunt "ultrasi", adica o pacoste pe capul nostru, suporterii civilizati! Crezi ca mie imi convine sa dau 3 milioane pe abonament si sa nu mai pot vedea un meci?! Ti se pare corecta pedepsirea la gramada a publicului, prin suspendarea terenului, sau identificarea debililor si interzicerea acestora?! Biletele sunt nominale, exista camere de luat vederi...cei vinovati nu vor simti daca nu vor fi pedepsiti individual! Eu, ce sa fac, sa-l dau pe descreierat in judecata si sa recuperez banii pe abonament?! Puneti-va in locul meu... Nu mai vorbesc de rusinea pe care a patit-o clubul si orasul asta!

bdgeorge
bdgeorge  •  31 Octombrie 2011, 16:26

bai fratilor chiar nu intelegeti ca Rachita personal a "selectat" firma de paza ..nu coteaza daca ai oameni daca esti pregatit importanta este SPAGA pe care MANAGERUL GENERAL a incasat-o...asta e adevarul...vinovatul principal este el Clatita el a instigat publicul el ii coordoneaza si finanteaza pe suporteri..nu mai cautati alti vinovati ..suporterul ala este un tembel care daca ii spune Vivi sa sara in cap sare..uitati-va pe imaginile cu asa zisele "proteste" cand isi dadea Vivi demisia...il veti regasii mereu..erau forta lui de soc niste imbecili fara minte gata sa faca orice pt cateva sute de lei si pt "finantatorul"lor Vivi Clatita

ellenvarjak23
ellenvarjak23  •  31 Octombrie 2011, 15:29

cam tarziu. in primul rand,ar trebui sa puneti niste forte de ordine adevarate nu pensionarii aia pe care ii aveti acum.aia nu sunt in stare nici sa se apere pe ei,dar sa mai apere si pe altii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează