FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Clubul s-a autosesizat după ce a aflat că altă echipă vrea să-i "fure" antrenorul » Decizia de ultimă oră

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 15:43

Oficialii lui Sepsi Sf. Gheorghe s-au autosesizat după ce au citit ieri pe GSP.ro că Astra îl dorește insistent pe antrenorul Eugen Neagoe și i-au prelungit acestuia contractul.

Janos Bokor, președintele covăsnenilor, a confirmat că formația de pe locul 3 din play-out a prelungit înțelegerea cu antrenorul Neagoe pentru următoarele două sezoane.

Începând de mâine conducerea împreună cu staff-ul tehnic vor pune la cale planul pentru sezonul următor, ceea ce include campania de achiziții, dar și jucătorii care nu vor mai continua la Sepsi.

De serviciile lui Neagoe s-au arătat interesate U Craiova și Astra Giurgiu, ultima având chiar șanse să obțină semnătura antrenorului dată fiind relația foarte bună dintre Victor Pițurcă și Ioan Niculae. E știut faptul că fostul selecționer e un apropiat al lui Neagoe, cei doi lucrând la naționala României și la Al Ittihad.

7dc1117f 4786 4c02 b165 64a87a38da59

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close