FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Clujenii au vrut să schimbe antrenorul: "Am fost în situația asta" » Cum a rămas Dican pe bancă

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 13:51

Iuliu Mureșan a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului CFR Cluj în care a vorbit despre înlocuirea antrenorului Francisc Dican.

"Nu vreau să mă laud, dar am avut ochi şi la jucători, dar şi la antrenori. Chiar dacă în general am făcut multe schimbări de antrenori, poate la unele m-am şi pripit, de fiecare dacă am cîştigat campionatul şi am jucat în Champions League.

Şi acum am fost în situaţia de a schimba antrenorul pentru că trebuia, doar că Dican are potenţial şi poate să facă performanţă. Mă bucur foarte mult că avem rezultate şi că lumea îl apreciază. Eu pot să spun că îl susţin pentru că merită. În plus ştie foarte mult fotbal şi a învăţat foarte mult de la antrenorii care au fost la noi în club şi a luat de la fiecările părţile bune", spune Mureşan,

...despre insolvență: "Insolvenţa ca atare nu e bună pentru o societate pentru că înseamnă că eşti într-o dificultate şi ca să o rezolvi să ieri din situaţie trebuie să apelezi la această lege. Dar este foarte bună pentru societăţile care traversează anumite momente dificile.

Dacă ai intrat în insolvenţă nu eşti un paria, nu este ceva ruşinos. Dimpotrivă, insolvenţa încearcă să ajute firmele să iasă din această procedură în 3-4 ani. Poţi să redevii ce-ai fost chiar şi mai repede, dacă-ţi plăteşti datoriile. E o lege bună care ajută societăţile în dificultate, mai ales în fotbal".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează