FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Clujenii, optimişti înaintea meciului cu Steaua: "Au avut evoluţii fluctuante, putem profita"

Gabi Boştină e căpitanul Universităţii Cluj
Gabi Boştină e căpitanul Universităţii Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 17:01

Victoria debordantă a Stelei din meciul cu CS Mioveni nu pare să-i fi speriat pe jucătorii lui Ionuţ Badea, care mizează pe o victorie în meciul cu cea mai titrată echipă din Liga 1. Partida Steaua - U Cluj se joacă duminică, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe gsp.ro.

Tehnicianul Ionuţ Badea încearcă să le insufle încredere jucătorilor săi şi le-a transmis acestora la conferinţa de presă că trebuie să profite de evoluţiile fluctuante ale steliştilor din acest debut de sezon.

„Ne aşteaptă o partidă împotriva unui adversar cu multă calitate în joc. Totuşi, Steaua a avut evoluţii fluctuante în acest debut de sezon şi rămîne de văzut cum vom profita de punctele lor slabe”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj.

„Steaua e Steaua, chiar dacă joacă pe teren neutru. Noi mergem acolo să jucăm la victorie şi sînt sigur că vom avea un cuvînt de spus”, a adăugat mijlocaşul Gabriel Boştină, care a refuzat totuşi să comenteze declaraţiile lui Becali dinaintea meciului. Patronul stelist declarase că, "dacă ne bate Boştină, mă împuşc!"

Fără Machado şi Morar
Ionuţ Badea se va putea baza la meciul cu Steaua pe majoritatea jucătorilor. Singurii absenţi vor fi brazilianul Gabriel Machado şi Vlad Morar, care se recuperează încă după accidentări mai vechi. Machado s-a accidentat în partida din prima etapă, cu CS Mioveni, în timp ce Morar suferă după o accidentare mai veche, din perioada de pregătire

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dreamer123
dreamer123  •  12 August 2011, 17:06

sepcile rosii bat la 0

re.mus
re.mus  •  12 August 2011, 17:04

Galerie mai golănească decât la f-U-nar nu există în Romania. P.S. Cred că pe stadionul Clujului, Cluj Arena, vom juca doar dacă vom ajunge în primăvara europeană și eventual ambele mec.iuri cu f-U-nar: cel din deplasare și cel de acasă (de ce să lăsăm lăcustele să invadeze stadionul nostru?)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează