FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - STEAUA 0-0

"Clujenii" şi steliştii se contrazic: Cadu: "Meritam victoria", Rusescu: "Îmi vine să rîd"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2013 22:49

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Ricardo Cadu, crede că echipa sa a pierdut două puncte în partida de astăzi, el fiind de părere că Steaua nu merita nici un punct.

" Steaua nu a putut juca, doar noi am jucat. Dacă trebuia să cîştige cineva această partidă, CFR era acea echipă. Am jucat mai bine, am dominat, am presat tot timpul Steaua.

Era o echipă de bătut. Astăzi nu a arătat ca o viitoare campioană. Am fost mai buni ca ei. Noi astăzi am vrut să arătăm de ce sîntem campioana en-titre", a spus Ricardo Cadu la DigiSport Special.

Nu de aceeaşi părere este Raul Rusescu. Atacantul crede că Steaua a dominat partida de la un capăt la celălalt. Golgheterul Ligii 1 chiar este amuzat de cuvintele lui Cadu.

"Îmi vine să rîd cînd aud ce a spus Cadu. În afara unei ocazii pe final a lor, nu îmi aduc aminte de vreo altă ocazie a lui CFR. Am dominat autoritar partida.

Am văzut gol la acea fază. Dar asta este acum. A fost decizia arbitrului. O respectăm şi gata. Noi trebuia să dăm şi alt gol, nu ne plîngem pentru o decizie de arbitraj. E bine că adunăm puncte, dar etapa viitoare trebuie să cîştigăm", a spus Raul Rusescu la Digisport Special.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
cfrclujole
cfrclujole  •  29 Aprilie 2013, 20:46
Postat de timarhac pe 29 Aprilie 2013, 00:16

Cadu are dreptate, dar ce poti face cand ai niste... Hora in echipa care da pase la portar de la 6 m ? Si, noua nu ne venea sa radem, noi chiar am ras, de Rusescu... bumm-bumm, cum se rostogolea el pe jos, si nu o data, ca un butoias. Prea mult mici baga in el :)))))

:))))

varanga53
varanga53  •  29 Aprilie 2013, 12:16
Postat de alinezin pe 29 Aprilie 2013, 05:35

mâncat de glezne din picollo......chiar nu a atins o minge cu italianul. Păcat pentru galben...

Fraiere, daca nici impotriva unei echipe , al carei atac a jucat pentru voi , nu sunteti in stare sa castigati , sunteti praf ! Cat despre Cadu , cu creierul lui mic , ce sa spui ? Ca e o ciudatenie a naturii paszkaniene ?

haideusicfr
haideusicfr  •  29 Aprilie 2013, 08:03

Eu chiar am ras.La *faza zilei*!!!.De la doi metri de poarta Rusescu trage afara iar el se rostogoleste in ea. Campion mare ,monser! Cei 10=15% acordati ca de obicei echipelor bucurestene au fost si de aceasta data: cateva lovituri libere de la 20 de metri acordate gratuit Stelei.Norocul e ca nu are cine executa.Rand pe rand jucatori de * renume* precum Bourceanu si Prepelita s=au facut de ras tragand fie in tribune fie in zid. N=aveti fata de Ch League!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează