LIGA 1  ·  GAZETA ESTE ÎN CANTONAMENT CU CFR CLUJ

Clujenii trag tare în cantonamentul din Antalya » Stropi de sudoare

Joi, 20 Ianuarie 2011, 00:00

Minteuan le-a pregătit elevilor săi cîte două antrenamente pe zi, extrem de solicitante. Jucătorii îşi fac viaţa mai uşoară glumind în pauzele dintre exerciţii

Clujul pregăteşte revanşa, în Antalya, după o jumătate de sezon dezamăgitoare. Fotbaliştii lucrează trei ore pe zi, în două şedinte de pregătire extenuante. Ieri, la prînz, se înregistrau 21 de grade Celsius. Bud şi colegii săi au profitat de fiecare întrerupere pentru a se hidrata.

"Feroviarii" au parte şi de public. Deşi pe terenul alăturat se antrena echipa Fenerbahce, o parte dintre clienţii hotelului Miracle şi chiar angajaţi ai securităţii au preferat să-i urmărească pe români. "E campioana României? Parcă e o echipă de baschet", a spus unul dintre spectatori, indicîndu-l pe croatul Saşa Bjelanovici.

Ema Kone şi Kivuvu l-au adoptat rapid pe nou-venitul Flavien Tamou (17 ani). Kivuvu s-a ales cu o nouă poreclă, după o stîngăcie la una dintre miuţe. "Tu nu eşti Kivuvu, eşti Kivuvinho", a rîs Kone.


Ghete de golgeter din Olanda
Vedeta Traore vrea să schimbe norocul CFR-ului, cu o pereche de ghete portocalii din Olanda şi o extravaganţă: şireturi diferite, negre şi galben-fluorescente. "Vreau să dau cel puţin 10 goluri cu aceste ghete. Pentru cine? Pentru CFR, normal. În fiecare zi aud de un alt transfer, aşa că nici nu mă mai gîndesc la asta", a anunţat ivorianul.

Cu mustaţă în poartă
Lupta pentru titularizare în poartă a început cu un armistiţiu. Mincă şi Nuno Claro îşi lasă mustaţă! "O facem pentru amuzament. În Portugalia, mai sînt mulţi oameni care poartă mustaţă,", a anunţat goalkeeper-ul portughez. "Oricum, nu m-am bărbierit de cîteva zile. Înţelege tu ce vrei, dacă am barbă sau mustaţă", i-a răspuns, rîzînd, Mincă.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (3)

gyurika  •  20 Ianuarie 2011, 09:31

Sa fie Alin Minteuan un diamant neslefuit?! Bine-ar fi!! Ca nu prea mai avem antrenori pe la Rrromanika!

tomicy2003  •  20 Ianuarie 2011, 08:03

dati totul din voi ,si in meciurile oficiale sa intrati numa cu gandul la victorie numa asa se poate face performanta,bafta multa

kalmkhoor  •  20 Ianuarie 2011, 05:58

Pai daca Gazeta e cu CFR in Antalya, cum puii mei nu reuseste sa ne dea macar o imagine cu Flavien Tamou??? Ce fac acolo gazetarii, stau la cafenea?

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1