FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Clujenii visează la play-off: "E o diferență surmontabilă" » Urmează patru etape de foc pentru CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 12:30

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a analizat după remiza cu Steaua (1-1) șansele echipei sale de a reuși prezența în play-off la finalul sezonului regulat. 

"Suntem la un punct în spatele locurilor 5-6, este o diferență ușor surmontabilă. Trebuie să câștigăm la Mediaș și nu va fi ușor deloc. Avem meciuri grele, dar ne motivează asta.

În plus, avem noroc că este terenul bun acasă. Doar la Iaşi am emoţii cu gazonul, la Mediaș, în schimb, terenul este foarte bun", a afirmat președintele lui CFR Cluj, la TV Digi Sport.

programul lui cfr cluj până la finalul sezonului regulat

11 februarie: Gaz Metan - CFR Cluj 
17 februarie: CFR Cluj - ASA Târgu Mureș
27 februarie: CSM Poli Iași - CFR Cluj
4 martie: CFR Cluj - Viitorul

CFR Cluj a fost depunctată la începutul sezonului cu 6 puncte. Fără această penalizare, clujenii ar fi fost pe locul 4, cu 37 puncte.

Momentan, echipa din Gruia se află pe locul 7, cu 31 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează