FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

Clujul îl ia şi pe portarul Pandurilor » Vine Marius Popa

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2010 00:00

Goalkeeperul Marius Popa şi-a dat acceptul de a juca la "U" Cluj şi va fi al doilea transfer al "şepcilor" în intrasezon

"U" Cluj s-a înţeles cu Marius Popa (32 de ani, Pandurii), acesta urmînd să apere buturile "şepcilor roşii" din retur.

Ca şi Nasser Menassel, mijlocaşul la închidere transferat cu o zi înainte, goalkeeperul a lucrat cu Ionuţ Badea la Internaţional Curtea de Argeş şi la Pandurii Tg. Jiu. De altfel, cei doi au fost aduşi la Cluj la solicitarea expresă a tehnicianului, care ţine neapărat să blindeze ariergarda "şepcilor roşii", una dintre cele mai firave din Liga 1.

"Ce faci, vii?"
Marius Popa a fost sunat de Badea imediat după meciul cu Steaua, în care titularul din poarta Clujului, Sebastian Huţan, a încasat trei goluri. "Ce faci, vii?", l-a întrebat, direct, antrenorul. "Da, de ce nu?", a răspuns, la fel de direct, portarul, ce a fost integralist în primele 12 etape la Pandurii, după care n-a mai prins tricoul de titular.

Opt jucători pleacă
Mijlocaşul Reinaldo şi fundaşul Cvirik şi-au reziliat ieri contractele, dar lista despărţirilor e mai amplă. Clubul nu i-a propus lui Huţan prelungirea angajamentului, în schimb negociază cu Unguruşan, aflat în aceeaşi situaţie. "Chiar nu contează decît ca <<U>> să scape. Ce fac eu e mai puţin important", le-a spus portarul unor apropiaţi ieri, înainte de a pleca spre Arad. De la "U" vor mai pleca Beloşevici, Cenici, Acosta şi Ionescu.

Cine a apărat poarta lui "U" în tur
Portar    Meciuri jucate    Rezervă
Sebastian Huţan    10    2
Florin Matache        7    6
Ionuţ Boşneag    1    10

Moşul în alb-negru

Copii şi junorii clubului au primit ieri cadouri de la jucătorii primei echipe, într-o festivitate ce a avut loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. În pachete s-au aflat dulciuri şi fructe, dar şi obiecte promoţionale cu însemnele Universităţii Cluj. "E important pentru juniori să fie aproape de prima echipă. Îmi doresc ca, pe viitor, cît mai mulţi să joace în locul nostru", a spus căpitanul Gabi Boştină.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cornelflore
cornelflore  •  09 Decembrie 2010, 17:51

FACE CEA MAI MARE PROSTIE , CEA MAI BUNA AFACERE DL MURESAN ESTE SA IL LUATI PE PORTARUL VOINTEI SIBIU DE 19 ANI LAZAR AM INTALES CA IL CHEAMA SI A PRIMIT NUMAI 3 GOLURI IN TOT TURUL !!!!O AFACERE EXCEPTIONALA ,CE NU STIU DACA NU ESTE A PANDURILOR ?????DAR MERITA LUAT ESTE UN NOU LOBONT!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează