FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Clujul nu crede în Bistriţa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

O victoriei a Gloriei în faţa Stelei ar avantaja pe CFR în lupta pentru titlu, dar, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a spus că nu se aşteaptă la o minune din partea bistriţenilor.

"Niciodată nu ne-a ajutat Bistriţa pe noi, numai noi pe ei", a punctat Mureşan. Deranjat, directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a refuzat să comenteze. "Nu vreau să răspund la aşa ceva. Noi nu intrăm în polemici cu alte echipe", a replicat, sec, Horoba.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
 •  09 Aprilie 2008, 15:42

pt mitici: mai hahalelelor o sa va bata gloria de o sa plageti si sa va spargeti capetele incultilor!

 •  09 Aprilie 2008, 10:49

voi toti vb de banii ciobanului...bla bla..dar care om a mai pus suflet cat gigi la steaua...ma refer la finantatori...sa nu mai vb de partea financiara...steaua merita sa fie unde e...voi toti sunteti sub..

 •  09 Aprilie 2008, 10:43

becali este intruchiparea perfecta a idioteniei si inculturii, becali nu ii ajunge nici la degetul mic de la picior lui muresan si paskany. Becali e un tampit. si eu tzin cu gloria, si cu CFR, si NU vreau ca Becali sa castige campionatul, ca prea i se urca la cap, prea multa mandrie in el. Il detest pentru asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează