LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Clujul vrea să-l păstreze pe ivorian pînă la vară » Traore pe loc

Marti, 25 Ianuarie 2011, 00:00

Atacantul a jucat prost ieri şi a fost certat de antrenor. Însă campioana nu vrea să se despartă de el


Lacina Traore s-a mişcat slab ieri, în meciul cu Metalurg, în care a ratat trei ocazii clare. "Trebuie să se trezească. Voi avea o discuţie cu el. Are momente în care îşi pierde luciditatea. E o problemă deja veche şi trebuie s-o punem pe tapet. El e deocamdată o tînără speranţă, o promisiune. Trebuie să joace mai întîi şi după aceea să se gîndească la plecare. La cum a jucat cu Metalurg, nu cred că va pleca prea curînd", a spus antrenorul Alin Minteuan.

Şefii vor să-l ţină pe jucător la CFR pînă la finele campionatului, mai ales că ofertele întîrzie să apară. Iuliu Mureşan a avut, în Antalya, mai multe reprize de discuţii cu Traore, sugerîndu-i jucătorului să nu se gîndească încă la plecare. "Am vorbit cu el. Sigur, orice e posibil, pentru că încă nu s-a încheiat campania de transferuri, dar eu cred că va rămîne la noi", a spus preşedintele feroviarilor.

"Am tratat cu multă superficialitate unele faze. S-au luat goluri ca în curtea şcolii. Am sesizat o lipsă de implicare. E inacceptabil pentru nişte profesionişti"
Alin Minteuan, antrenor CFR Cluj

5 milioane de euro e suma de transfer stabilită de CFR Cluj pentru Traore


Pressing la Cadu
Ioan Andone l-ar vrea chiar din retur pe Cadu la Dinamo. Jucătorul, filat şi de Galatasaray, a rămas favoritul lui Ando pentru postul de fundaş central şi după 2008, anul în care "Fălcosul" a luat titlul cu CFR Cluj. Antrenorul "cîinilor" a văzut partida cu Metalurg alături de preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan

În pauza meciului de ieri, Andone s-a dus glonţ la Cadu, cu care a discutat vreme de mai multe minute. "E tăticul tău", i-a strigat cineva lui Cadu, care s-a bucurat sincer să-l revadă pe Andone.

Preocupat de Tony
Andone s-a interesat ieri şi de soarta lui Tony, fundaşul dreapta care s-a despărţit în această iarnă de CFR. "Şi-a găsit echipă?", a întrebat Ando, care a primit un răspuns negativ. "Fălcosul" i-a lăudat pe clujeni pentru aducerea lui Maftei. "Am vrut să-l iau la Dinamo, dar n-a vrut el să vină", i-a spus Ando lui Iuliu Mureşan.

Sforzini acuză
Ferdinando Sforzini a părăsit Clujul şi a optat pentru Grosseto, formaţie din liga a doua italiană. Atacantul n-a uitat de fosta sa echipă. "Din experienţa de la Cluj mă consolează doar prezenţa în Champions League. După ce Mandorlini a plecat, a început perioada neagră pentru mine. Am fost dezamăgit de cum sînt trataţi italienii de către români", a spus Sforzini.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (3)

submarina  •  25 Ianuarie 2011, 11:27

e mai bine ca nu a plecat, poate -i va veni mintea la cap e foarte tanar inca si clujul poate sa scoata mult mai mult de pe el, trebuie de avut rabdare insa, la noi, numai cum a sclipit o mica speranta, imediat este vanduta si toata munca staffului tehic este ruinata

anagramu  •  25 Ianuarie 2011, 10:50

Traore are calitatiile unui atacant de clasa,ii lipseste mult continuitatea positiva si implicarea totala in joc.Am impresia ca este cu gandul la pizza cu franzela (mancarea lui preferata)pe tot parcursul unui meci!In asa conditii nici in liga 2 de la noi,nu e binevenit!Forta CFR!!

paul59  •  25 Ianuarie 2011, 10:28

vind urangutan vorbeste ungureste este la oferta speciala intrebati de muresan!

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1