FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Coach şi la baschet! :) Reghecampf s-a agitat, a strigat şi chiar a dat indicaţii la un meci al fiicei sale

Foto: frbaschet.ro, Alina Cojocaru
Foto: frbaschet.ro, Alina Cojocaru

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 00:00

Reghecampf şi-a încurajat şi chiar i-a dat sfaturi fiicei sale, Sarah, în timpul meciului pe care aceasta l-a disputat sub panou, pentru naţionala României în Balcanic Next Star Cup 2015, împotriva Ungariei.

Puţini ştiu că Reghecampf a practicat şi baschetul cînd era copil. Şi-a lăsat la vedere pasiunea pentru acest sport vineri seară, atunci cînd a mers să vadă din tribune meciul pe care fiica sa, Sarah, în vîrstă de 15 ani, l-a disputat cu naţionala României împotriva Ungariei în cadrul Balcanic Next Star Cup 2015.

Reghe a stat în tribună lîngă fostul soţ al Anamariei Prodan, Tiberiu Dumitrescu, şi pe tot parcursul jocului s-a comportat aproape ca şi cum ar fi stat pe banca Stelei.

S-a agitat, a strigat şi chiar a dat indicaţii. Mesajele sale au avut efect, Sarah fiind cea mai bună de pe teren, la capătul unui meci în care România a bătut Ungaria cu 45-41.

Sarah, care practică baschetul de 4 ani şi care în SUA evoluează pentru IMG Academy, a fost principala marcatoare, cu 12 puncte, dar şi celelalte cifre au fost bune: 7 recuperări, două pase şi 3 intercepţii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adi-das
adi-das  •  20 Decembrie 2015, 14:15

cred ca reghe ar putea fi bun si de presedinte.

dash.berlin
dash.berlin  •  20 Decembrie 2015, 10:37
Postat de ottobraun pe 20 Decembrie 2015, 10:21

marsh in *** de pederash!

esti doar un *** ordinar cu 7839 de clone .... ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  20 Decembrie 2015, 10:21

marsh in *** de pederash!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close