FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Coadă la uşa lui Reghe » După Paszkany, un alt patron potent financiar îl vrea pe antrenorul Stelei

Reghecampf a uimit la primul sezon în Ghencea
Reghecampf a uimit la primul sezon în Ghencea

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 26 mai 2013 09:57

"Astralul" Ioan Niculae îl curtează pe "principalul" roş-albaştrilor şi, faţă de "ceferist", are un as în mînecă: îi propune tehnicianului să vină la Giurgiu alături de soţia sa.

Gazeta Sporturilor de ieri a anunţat în exclusivitate că Laurenţiu Reghecampf are pe masă o ofertă impresionantă de la campioana de anul trecut. CFR nu e însă singura formaţie care-l doreşte în curtea sa pe antrenorul din Ghencea. Astra, care a ratat finala Cupei României, nu va continua cu Daniel Isăilă, iar patronul Ioan Niculae şi-a manifestat interesul pentru Reghe încă dinainte de intrarea în închisoare a lui Becali.

Faţă de CFR, Niculae i-a propus lui Reghecampf să vină la Astra alături de soţia sa. În plus, l-a asigurat că va avea mînă liberă la transferuri şi la echipă, urmînd ca el şi Anamaria să decidă absolut totul la club.

Ca şi în cazul ofertei de la Cluj, Reghe n-a dat nici un răspuns, mai ales că discuţiile au fost purtate prin intermediul soţiei sale. Totuşi, tehnicianul de 37 de ani le-a trimis semnale oamenilor din Ghencea că nu e foarte încîntat de ideea de a continua la Steaua, unde situaţia nu e stabilă ţinînd cont de faptul că Becali va fi în închisoare multă vreme de aici înainte.

Îi e frică de imixtiunea lui Niculae
Reghecampf e mult mai atras de oferta celor de la CFR decît de cea a Astrei, iar motivul îl constituie modul de lucru pe care îl au patronii celor două cluburi. Dacă Paszkany e un tip discret, care pe lîngă faptul că lasă un antrenor să lucreze, nici nu pune presiune pe el în apariţiile publice, Niculae e exact la polul opus. După fiecare eşec sau chiar semieşec, iese la TV şi îşi desfiinţează şi jucătorii, dar şi antrenorii.

E singurul din Liga 1 cu trofeu în CV
Un motiv pentru care mai toate formaţiile importante din prima ligă se luptă pentru semnătura lui Reghecampf e faptul că, în acest moment, el e singurul dintre tehnicienii din prima divizie care are în palmares un trofeu. Precedentul antrenor care avea un trofeu în CV a fost Paulo Sergio, demis în această primăvară de la cîrma lui CFR şi înlocuit cu Trică.

9 antrenori a avut Astra în ultimii doi ani: Selymes, Şumudică, Conceicao, Rednic, Stelea, Mulţescu, Sinescu, Barbu şi Isăilă

INBOX:
- Oficialii Stelei au anunţat că pentru meciul de marţi, 28 mai, de la ora 18:00, cu FC Braşov, mai sînt disponibile 5.000 de tichete. Casele de bilete vor fi deschise şi astăzi la Arena Naţională, de la ora 11:00 pînă la 16:00.
- MM Stoica, la Realitatea TV: "La anul ne vom bate cu CFR, apoi cu Dinamo. În Ştefan cel Mare există o gîndire sănătoasă, o strategie bine elaborată. Chiar dacă am mai avut unele conflicte cu Negoiţă, pot să recunosc că lucrurile merg spre bine acolo".
- Ionel Gane, antrenor CS Severin: "Tot ce vreau e ca jucătorii mei să intre pe teren contra Stelei cu mult entuziasm, să zburde pe teren şi să fie la înălţime. E un meci de sărbătoare pentru tot oraşul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
mako
mako  •  26 Mai 2013, 21:18
Postat de raxu pe 26 Mai 2013, 21:12

ATI VAZUT INTERVIUL STELEI DUPA MECIUL CU SEVERINUL? TOT CE SA SPUS DESPRE MINE IN ULTIMUL TIMP SUNT MINCIUNI ... NOI NE PREGATIM FOARTE BINE PENTRU MECIURILE DIN UCL TOTUL ESTE EXCLUS PENTRU MINE IN LEGATURA CU ALTE ECHIPE , STEAUA ESTE CEA MAI MARE ECHIPA DIN ROMANIA . ASA CA VOI ASTIA DE LA GSP.RO OMORATI-VA ! NUMAI MINCIUNI SCOATETI !

corect frate...asta e presa de mizerie din romania, jurnalisti fomisti dupa soc si groaza...eu caut alt site de spport deja, in curand nu voi mai intra aici, numai mizerii scrise de niste gunoaie

mako
mako  •  26 Mai 2013, 21:16
Postat de lenan pe 26 Mai 2013, 14:23

Toate aceste "zvonuri" sint menite sa incerce deztabilizarea Stelei, e clar. Ziaristii astia ne iau de prosti. Primele pentru Liga Campionilor sint foarte mari. Cu celelalte echipe nu are cum sa ajunga acolo si sa faca rezultate, sa fim seriosi. Cu Gigi la "bulau", Reghe o sa aibe in mod cert o liniste mai mare decit pina acum, probabil si o autonomie mai ridicata. Jucatorii nu mai risca sa fie criticati la fiecare meci de patron, deci si ei vor fi mai linistiti din punctul asta de vedre. Conditii optime pentru performanta. Lucru care insa ii ingrijoreaza pe unii, ce incearca tot felul de manevre subterane. E foarte adevarat bancul cu capra vecinului, din pacate!

ai mare mare dreptate...tocmai s-a terminat meciul severin-steaua si reghe a declarat ca NIMIC din ceea ce se scrie in zare, toate bazaconiile cu oferte si bani sau desfiintarea stelei nu sunt adevarate...o presa de toata mizeria, suntem prosti ca intram si citim aceste aberatii...incerc sa numai intru, deja caut un site de sport impartial, am gasit ceva, gesepe este o mocirla de cea mai joasa speta, o mizerie de site chiar nu stiu ce mai caut aici :(

raxu
raxu  •  26 Mai 2013, 21:13
Postat de raxu pe 26 Mai 2013, 21:12

ATI VAZUT INTERVIUL STELEI DUPA MECIUL CU SEVERINUL? TOT CE SA SPUS DESPRE MINE IN ULTIMUL TIMP SUNT MINCIUNI ... NOI NE PREGATIM FOARTE BINE PENTRU MECIURILE DIN UCL TOTUL ESTE EXCLUS PENTRU MINE IN LEGATURA CU ALTE ECHIPE , STEAUA ESTE CEA MAI MARE ECHIPA DIN ROMANIA . ASA CA VOI ASTIA DE LA GSP.RO OMORATI-VA ! NUMAI MINCIUNI SCOATETI !

scuze de greseala , am vrut sa scriu interviul lui reghe dupa meciul cu severinul !

Vezi toate comentariile (69)
Comentează