FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Cobaii arbitrilor”

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Borcea a luat foc ieri şi a acuzat jocuri de culise împotriva lui Dinamo.

“Cîinii” au contestat penalty-ul acordat de Sebastian Col­ţes­cu din prelungirile meciu­lui cu Unirea Urziceni (1-1), la duelul din careul dinamovist dintre Ropo­tan şi Bogdan Stancu, în urma că­ru­ia ialomiţenii au egalat.
Cristi Borcea a izbucnit ieri: “Nu se poate, incredibil, faze ca astea sînt cu zecile într-un meci. Cum să nu fiu furios? Aşa se pierd bani. Am cerut doar să fim arbitraţi corect, n-am cerut favoruri, iar acum sîn­tem pe post de cobai ai arbitrilor”.

“Ni se dă în cap, apoi tot noi sîntem acuzaţi”

“Cu Timişoara am fost egalaţi printr-un gol din ofsaid, acum a fost fault la Ropotan în faza premergătoare penalty-ului, dar Colţescu a lăsat jocul să continue. Mai grav e că Dina­mo este acuzată că are arbi­tra­je favorabile, iar de vreo doi ani încoace, pe unde sîntem prinşi, ni se dă în cap! Arbitraje inumane, pierdem puncte, pierdem trofee, pierdem bani pentru club şi pentru jucători. A devenit o modă s-o defavorizezi pe Dinamo”.

Şi Vasile Turcu l-a completat pe preşedintele executiv: “În meciul cu Urziceni am pierdut şi pe mîna noastră, şi pe a arbitrului. Hai să fim serioşi, n-a fost 11 metri! Dar aşa e cînd te lovească şi ghi­ni­o­nul, şi arbitrul”.

Au fost vînaţi Moţi şi Izvoranu?

Linia defensivă a roş-albilor a căzut înaintea meciului cu U Craiova de mîine! Moţi şi Izvoranu sînt suspendaţi, după ce au primit cartonaşe galbene de la Sebastian Colţescu. Motiv pentru şefii dina­mo­vişti să bănuiască lucruri necurate: “Colţescu e din Craiova, noi jucăm împotriva Universităţii miercuri. Prea se leagă nişte de­talii”. Moţi şi Izvoranu vor fi înlocuiţi de cuplul Pekarici - Lucian Goian.

11 meciuri ale dinamoviştilor a ar­bitrat Sebastian Col­ţes­cu: de 8 ori au învins “cîi­nii”, iar 3 s-au terminat remiză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  22 Aprilie 2008, 11:55

Ciudat mod de a scăpa de responsabilitate şi-a ales Borcea. Nu managementul defectuos făcut de el în acest an, nici transferurile dezastruase au dus pe Dinamo în situaţia actuală, ci o eroare de arbitraj în meciul Poli - Dinamo. Nu avem dreptul să reclamăm arbitrajul lui Colţescu din moment ce golul marcat de Urziceni a fost anulat pe motiv de fault. Colţescu a făcut 2 greşeli mari una în favoarea lui Dinamo şi una în favoarea Unirii aşa că nu se poate spune că a influenţat

 •  22 Aprilie 2008, 09:31

Mah Hingherule...dobitoc incult, oricum o iei, de scris bine tot nu nimeresti: ba desparti cand nu trebuie, ba nu desparti cand trebuie! Incultu dracului, ai nimerit si tu de la stana in fata calculatorului si ai zis: "hai sa ma fac un pic de cacao!". Toti cretinii si incultii se gasesc sa scrie si ei ceva! Cred ca nici dinti in gura nu ai facatura de 2 bani ce esti. Invata sa scrii inainte sa-ti dai cu parerea, ca oricum nu te baga nimeni in seama.

 •  22 Aprilie 2008, 09:17

ba borcea bah,ce dracu vrei.trebuia sa bata urziceni cu 2-1,pt ca le-a fost refuzat un gol klar ca lumina zilei.HOTILOR,FORZA STEAUA!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează