FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Cocosii

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

Ganea a fost la un pas sa-i aplice o corectie fizica lui MM Stoica, dupa ce managerul Unirii i-a injurat la vestiare pe banateni

Ionel Ganea nu se dezminte nici la Poli Timisoara. Cunoscut drept un tip dur, Ganea a sarit de data aceasta in sprijinul coechipierilor.

Suspendat pentru partida de la Urziceni, "Ganezul" a facut deplasarea cu echipa, iar la final s-a dus la vestiare, sa-si incurajeze coechipierii, dar a dat nas in nas cu managerul Unirii Urziceni, MM Stoica, care ii injura de mama focului pe banateni, principalul vizat fiind Alexa. Scinteia s-a declansat instant, iar Ganea a sarit la gitul lui Stoica, salvat doar de interventia jandarmilor. Spiritele s-au incins serios, in sprijinul lui Ganea sarind apoi fotbalistii banateni, dar atmosfera s-a calmat cind MM s-a refugiat in vestiar.

Capitanul lui Poli a explicat ieri incidentul de la finalul jocului. "Meritul victoriei Unirii este doar al jucatorilor si al lui Dan Petrescu. MM nu are nici un merit. Nu avea ce sa caute la noi in vestiar dupa meci. Sa nu mai fie atit de smecher dupa meciuri pentru ca nu este cazul. Poate era smecher cind era la Steaua. Acum nu. El ramine prietenul meu, dar trebuie sa-si vada lungul nasului", a explicat Ganea.

Ironic si la final
Mihai Stoica a ramas la fel de ironic dupa victoria obtinuta in fata Timisoarei. "Cum e? Poli 1921 - 4 Timisoara? Sa ma mai lase ca deja ma doare capul! Nu au luat cumva si cupa cind au plecat? Ca ei au spus ca vor lua si trofeul an de an si nu au luat nimic. Cind au luat ultimul titlu?", s-a intrebat ironic Stoica.

"MiMi Stoica"
Duelul dintre Alexa si MM Stoica a continuat dupa gongul de final. "MM sa nu mai vorbeasca atita despre mine pentru ca de multa vreme a devenit MiMi. De unde a pornit tot scandalul? Din momentul in care m-a asteptat ca un fraier 3 zile prin aeroportul din Beijing", a spus Alexa. (Adrian Bucur)

Uhrin negru
Antrenorul timisorenilor a fost extrem de afectat de umilinta de la Urziceni, ridicindu-si cu greu privirea din pamint. "Urziceniul a fost echipa mai buna, chiar daca la 2-0 eu inca mai speram. Acum trebuie sa tragem invatamintele. Atacantii nu au fost deloc activi in meciul de azi. Am pierdut 4-1, declaratiile nu mai conteaza", a spus cehul. (Adrian Bucur)

97 de zile au trecut de la ultima umilinta a lui Poli, 1-5 cu Craiova

"Doar le-am zis jucatorilor timisoreni ca anul acesta se pare ca nu vor lua titlu. Asta a fost tot. Nu a existat nici o altercatie intre mine si Ganea"
Mihai Stoica

"Nu au ajuns deloc la poarta. Scorul ar fi trebuit sa fie 7-0. Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar astazi am predat o lectie de fotbal Timisoarei"
Dan Petrescu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează