FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Cocoşii austrieci » După doar două zile de cantonament, nervii au apărut la fotbaliştii stelişti

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 22:02

Steliştii nu se menajează deloc la antrenamente, iar ieri Dodel şi Rîpă s-au contrat pe gazon, după ce fundaşul a avut o intervenţie dură asupra "decarului"


Deşi Laurenţiu Reghecampf a spus că încearcă să-i facă pe elevii săi să nu se gîndească la decizia UEFA, care ia în calcul excuderea roş-albaştrilor din Liga Campionilor, starea de nervozitate se simte şi la antrenamentele din cantonamentul din Austria! Bourceanu şi compania nu se menajează deloc la exerciţiile cu mingea, se bagă alunecări, sînt trageri de tricou, uneori fiind nevoie chiar de intervenţia tehnicianului pentru a-i calma pe fotbalişti.

La şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă, în timpul unui exerciţiu de posesie, Cornel Rîpă a avut o intervenţie mai tare asupra lui Cristi Tănase. Fostul gălăţean a intrat prin alunecare, a luat mingea, dar l-a atins şi pe Dodel pe glezna dreaptă. Mijlocaşul a ţipat de durere şi a reacţionat nervos, a înjurat şi i-a dat peste mînă lui Rîpă, care încerca să-şi ceară scuze. Cei doi au mai schimbat cîteva replici dure, pe un ton nervos, dar s-au calmat cînd au văzut camerele TV.

În momentul în care exerciţiul s-a încheiat, Tănase a cerut intervenţia medicului. Reghecampf a venit şi el să se intereseze de starea jucătorului său, l-a bătut pe spate şi i-a zis să nu mai fie recalcitrant.

Totuşi, peste 10 minute, Tănase a fost iar în centrul atenţiei, cînd l-a luat pe sus pe Prepeliţă. Însă, de data aceasta, au lipsit replicile dure, cei doi şi-au dat mîna şi s-au ridicat repede. Alţi fotbalişti care au pus serios osul la treabă au fost Răduţ şi căpitanul Bourceanu, dar aceştia au reuşit să nu-şi lovească nici un coleg.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
fremenash
fremenash  •  18 Iunie 2013, 14:07

creier mic, bani multi si steroizi injectati in muschi. ce sa te astepti de la o adunatura de genul asta ?

vexxuss
vexxuss  •  18 Iunie 2013, 11:10

Ce va mai place, tovarasi ziaristi!

vaalah
vaalah  •  18 Iunie 2013, 11:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

maghiarii lui Alpin, uite de unde primeste el bani pt postarile de pe forum . UDMR reclama din nou România la FIFA. UDMR a trimis o noua scrisoare la FIFA, în care atrage atentia forului european asupra atitudinii rasiste a fanilor români la partida amicala cu Trinidad-Tobago, disputata saptamâna trecuta la Bucuresti si încheiata cu victoria tricolorilor cu scorul de 4-0. Conform comunicatului transmis agentiei ungare de presa MTI, UDMR si deputatul Marko Attila, în calitate de semnatar al scrisorii, multumesc FIFA pentru “reactia prompta si corecta la adresa manifestarilor antimaghiare din interiorul fotbalului românesc”. _______________

Vezi toate comentariile (23)
Comentează