FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Codin Maticiuc, viral pe TikTok, despre disputa FCSB - CSA: „Bă frate, știi care e treaba? Eu o să-i spun Steaua și vă explic de ce”

Codin Maticiuc_Instagram personal
Codin Maticiuc_Instagram personal

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 12:36 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 14:12

Codin Maticiuc, 43 de ani, a postat un filmuleț pe TikTok, în care a dezvăluit de ce este de părere că „FCSB este Steaua” și a făcut o comparație cu celebra serie „Game of Thrones”

Codin Maticiuc, 43 de ani, a intrat în contre cu suporterii CSA Steaua. Este bine cunoscută divergența de ani de zile între fanii CSA Steaua și cei ai FCSB, precum și lupta pentru identitate a celor două entități. La fel ca și alți simpatizanți ai echipei lui Gigi Becali, influencerul/omul de afaceri/producătorul se recomandă ”stelist de mic” și susține că ”FCSB este Steaua”.

Luțu, unic asociat și administrator pentru următorii 10 ani. Va avea puteri depline » Decizie total surprinzătoare luată de Gigi Becali
MĂSURĂ
Luțu, unic asociat și administrator pentru următorii 10 ani. Va avea puteri depline » Decizie total surprinzătoare luată de Gigi Becali

VIDEO. Codin Maticiuc are contre cu suporterii în mediul online: „Domne, cum îndrăznești?!”

Într-o postare pe TikTok, care a strâns peste 105.000 vizualizări și a fost comentată de sute de oameni, Maticiuc și-a explicat alegerea. Uneori, mai vine la meciurile de pe teren propriu ale echipei de Liga 1.

„Eu sunt stelist de mic. De câte ori merg la un meci, merg la un meci al FCSB-ului. Și numesc pe FCSB în postările mele «Steaua». După care, sunt niște oameni, niște steliști care țin cu Steaua Armatei sau poate dinamoviști sau rapidiști, care sunt furioși că sunt două Stele.

Habar n-am ce să zic, dar sunt unii care îmi comentează tot timpul: «Domne, FCSB nu e Steaua, cum îndrăznești?». Bă frate, știi care e treaba? Eu aici pe Instagram la mine și pe TikTok, eu îi spun lui FCSB cum vreau eu!

Dacă vreau să-i spun «Dinamo» și să vă zăpăcesc de tot, o să-i spun «Dinamo». Dacă vreau să-i spun «Luceafărul», o să-i spun «Luceafărul”. Eu o să-i spun Steaua și vă explic de ce”, și-a început discursul online Codin Maticiuc.

Comparație cu „Urzeala Tronurilor”: „Vin niște avocați și zic că trebuie să-i spunem «Urzeala Pisicilor»”

În tentativa de a-și susține punctul de vedere, Codin a făcut o comparație cu celebrul serial ”Game of Thrones”, ”Urzeala Tronurilor”.

„Te uiți la Game of Thrones un sezon, două, te atașezi de personaje. La un moment dat, vin niște băieți, niște avocați, niște ciudați, și spun: «Aveam noi drepturi pe numele Urzeala Tronurilor. Nu mai aveți voie să-i spuneți așa, trebuie să-i spuneți Urzeala Pisicilor! Sau altfel, dar nu Urzeala Tronurilor».

Eu în continuare mă uit la sezonul următor tot cu «Mama Dragonilor», cu John Snow, tot cu ăia cu ochii albaștri care veneau să-i omoare pe la zid.

Când o să vorbesc despre serial, eu tot «Urzeala Tronurilor» o să-i spun. Degeaba au venit niște avocați, niște băieți, degeaba au schimbat numele. Pot să schimbe ce nume vor ei.

Eu dacă mă uit în continuare și episodul următor tot ăia sunt în teren, tot cu dragonii joc, tot cu ăia. Bă boss, eu o să-i spun Urzeala Tronurilor. Așa că eu o să-i spun tot Steaua. Dacă nu vă convine, știți ce aveți de făcut, e buton, unfollow...”, a comentat Codin Maticiuc.

Nu sunt foarte microbist, dar întotdeauna am ținut cu Steaua, cu actuala FCSB. Sunt fan Steaua hashtag FCSB că nu mai știi cum să le zici! Plus, îmi mai plac anumite proiecte. Îmi place Craiova asta a lui Rotaru. E un proiect foarte frumos, e prietenul și apropiatul meu și mi-a plăcut foarte mult cum a pornit acest proiect. Îmi place ce se face acum la Rapid. Eu am fost și sunt stelist, dar nu sunt anti-cineva
Codin Maticiuc, într-un interviu Fanatik în luna septembrie

Citește și: 

Certat de Federație, Bourceanu își menține declarațiile: „Inadmisibil! Voi spune mereu ce văd și ce s-a întâmplat de fapt”
MINIFOTBAL
Certat de Federație, Bourceanu își menține declarațiile: „Inadmisibil! Voi spune mereu ce văd și ce s-a întâmplat de fapt”
Cu 3 zile înaintea meciului, Becali a început războiul: „Mititelu nu m-a bătut niciodată și nu o va face nici acum. Știți de ce?”
FCSB - FCU CRAIOVA
Cu 3 zile înaintea meciului, Becali a început războiul: „Mititelu nu m-a bătut niciodată și nu o va face nici acum. Știți de ce?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
viola_sempre
viola_sempre  •  10 Noiembrie 2023, 18:33
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 09 Noiembrie 2023, 18:33

Codinea = beizadea cocalara.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danglumetu
danglumetu  •  10 Noiembrie 2023, 18:21

doua ''somnitati'' cam...cenusii: eduard apostol si poponet!

Daniel_Andres
Daniel_Andres  •  10 Noiembrie 2023, 01:12

Adevărat zici, paralela perfecta, mama dragonilor, tata ***, cam același lucru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează