FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Codrea ba, Mucles da » Sabău s-a reorientat şi îl readuce pe Apostol la prima echipă

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 20:55

Fostul mijlocaş de la Siena are şanse mici să mai ajungă în Giuleşti, iar Sabău s-a reorientat: îl readuce pe Apostol la prima echipă


Iulian Apostol (31 de ani) revine la antrenamentele primei echipe! Retrogradat în Liga a 3-a de Răzvan Lucescu în iarnă, mijlocaşul a avut o discuţie cu Ioan Ovidiu Sabău şi se va alătura lui Pancu şi compania în aceste zile. Motivul? Paul Codrea (31 de ani), una dintre ţintele lui George Copos în această pauză competiţională, nu a dat încă un răspuns afirmativ ofertei venite din Giuleşti. Chiar patronul rapidist a confirmat: "Paul trebuia să răspundă propunerii noastre de acum două zile. Nu a făcut-o însă. Nu ştiu dacă mai este nevoie de transferul lui".

Mucles, în urmă cu pregătirea
Chiar dacă revine în lotul primei echipe, Apostol nu va putea fi folosit în primele meciuri ale sezonului. Fotbalistul este mult în urmă cu pregătirea după ce a făcut antrenamente în ultimele luni doar alături de colegii de la a doua formaţie a clubului.

"Sper ca Apostol să fie integrat cît mai repede, este un jucător de calitate, care a fost şi la echipa naţională. Păcat că nu a confirmat în sezonul trecut"
George Copos, finanţator Rapid

22.000 de euro este salariul lunar al lui Iulian Apostol în Giuleşti

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  18 Iulie 2012, 20:30
Postat de badeadorian pe 18 Iulie 2012, 14:55

Nu am cum sa il uit pe Burca . Meciul retur cu israelitii a fost epic . Este un trosnitor rudimentar care facea cariera doar in divizia 3-a . In ultimele sezoane ne-am intrecut in a aduce la club petarde si pocnitori . Si Copos vrea liniste in schimb . Ma repet : Copos este total pe langa fenomenul fotbalistic . Il intereseaza doar tunuri gen Ionita , D, Niculaie sau Mazilu . Este un prefacut ce viseaza sa ii ploua cu euroi in curte investind minim posibil in echipa .

Ai dreptate.Anu trecut,marele Razvanel Lucescu a adus numai catastrofe: Burca,V.Cretu,Vatca,Surdu si Apostol.

badeadorian
badeadorian  •  18 Iulie 2012, 16:37
Postat de flo_ax pe 18 Iulie 2012, 16:24

:))))))))))))) deci n-ai cum! Mucles Baby is back! Sa va fie de bine cu mega-jucatorul asta, care la concurenta acerba cu Surdu, o sa va manance nervii! Ce podoaba de jucator :))))))))))

Incep sa imi pun problema daca ma mai duc la meci sau nu . Chestia cu Apostolul a trezit ateul din mine . :))

flo_ax
flo_ax  •  18 Iulie 2012, 16:24

:))))))))))))) deci n-ai cum! Mucles Baby is back! Sa va fie de bine cu mega-jucatorul asta, care la concurenta acerba cu Surdu, o sa va manance nervii! Ce podoaba de jucator :))))))))))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează