FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Codrea, după un deceniu! Mijlocaşul ar putea îmbrăca din nou tricoul lui Dinamo

Codrea a fost în lotul dinamoviştilor în sezonul 1996-1997. În Italia a jucat pentru Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena și Bari
Codrea a fost în lotul dinamoviştilor în sezonul 1996-1997. În Italia a jucat pentru Genoa, Palermo, Perugia, Torino, Siena și Bari

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 22:16

Roş-albilor le-a fost propus fostul internaţional, care nu mai are loc la Siena. ”Cîinii” l-ar accepta doar gratis, din iarnă:

Dinamo l-ar putea transfera pe mijlocaşul central Paul Codrea, fost internaţional, exclus din lotul Sienei zilele trecute. Fotbalistul de 30 de ani apare pe lista jucătorilor ce fac parte din voluminosul şi telenovelisticul "Dosar al transferurilor", de la DNA, unde este anchetat şi Cristi Borcea. Tranzacţia din 2001 face şi ea, printre altele, subiectul unei investigaţii amănunţite, de ani, nesoluţionate încă. Timişoreanul a fost vîndut în urmă cu un deceniu la Genoa, dar se bănuieşte că există o diferenţă semnificativă între suma de transfer declarată şi cea încasată în mod real.

Revenind în prezent, bănăţeanul de 30 de ani ar putea semna din iarnă cu echipa la care a debutat în prima divizie de la noi. Siena nu-l mai vrea, aşa că mai mulţi oameni importanţi din fotbalul românesc l-au propus "cîinilor". Şefii din Ştefan cel Mare au evitat să dea un răspuns clar, promiţînd însă că se vor mai gîndi: "Dacă va veni liber de contract, luăm în calcul o variantă, dar mai vorbim după încheierea turului! Să vedem fiecare cum stă". Dacă italienii nu-i vor mai permite să se antreneze acolo, Dinamo a promis că îl primeşte fără probleme la pregătiri.

Codrea are doar două meciuri bifate în carieră la prima echipă a roş-albilor, bucureştenii împrumutîndu-l fie la Poli Timişoara, fie la FC Argeş.

44 de selecţii are Codrea în prima reprezentativă a României, marcînd şi un gol

126 de meciuri are timişoreanul în Serie A, plus 3 goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
fcgeo
fcgeo  •  02 Octombrie 2011, 23:33
Postat de hiromatsu pe 01 Octombrie 2011, 01:41

Eu zic ca mai e loc si pentru Tararache, si pentru Kirita, poate si pentru un come-back al lui Margaritescu. La o adica, da-le naibii de benzi (mijlocasi sau fundasi deopotriva), ca Dinamo vad ca face plinul pe mijloc. Probabil ca musiu Codrea a fost adus sa lupte pentru locul pe banca de rezerve cu Dorel Stoica si Bogdan Patrascu. In alta ordine de idei, DACA VA ZICE PITZI SA-L ADUCETI PE COCIS SAU PE OVIDIU PETRE, NU-I ASA CA-I BUN DE DINAMO?

DE CE NU SI STEFAN CEL MARE.

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  02 Octombrie 2011, 11:15

"Siena nu-l mai vrea, aşa că mai mulţi oameni importanţi din fotbalul românesc l-au propus "cîinilor". Asta se traduce cam asa: clanul becali vrea sa-l vopseasca si sa mai scoata ceva pe el!

xstream
xstream  •  01 Octombrie 2011, 15:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

HAHAHAHA

Vezi toate comentariile (10)
Comentează