FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Coincidenţă stranie » Laurenţiu Reghecampf a fost răpus acum cinci ani de un virus asemănător cu cel al jucătorilor săi

Răduț și ceilalți steliști acuză probleme de sănătate
Răduț și ceilalți steliști acuză probleme de sănătate

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:12

Reghecampf lucra şi atunci cu Neubert şi a fost nevoit să ia o pauză extrem de lungă pentru că tratamentul prin care a fost repus pe picioare conţinea substanţe ce ieşeau pozitiv la controlul antidoping.

Mai mulţi jucători din actualul lot al Stelei au fost loviţi din plin de un virus stomacal în preziua meciului cu FC Vaslui. Gazeta de Duminică a dezvăluit şi natura virusului: gastroenterită virală, denumită şi gripa stomacului. Foarte ciudat e modul în care clubul din Ghencea a ţinut să trateze acest subiect.

"Nu vorbiţi despre subiect"
Pe parcursul zilei de sîmbătă, Reghecampf le-a interzis în mod imperativ tuturor colaboratorilor săi să ofere informaţii despre acest subiect. Ieri, după ce GSP a dezvăluit care-i boala de care suferă jucătorii, clubul a reacţionat prin intermediul unui comunicat: "Natura acestei boli pare să fie una virală, însă nu ne putem pronunţa cu exactitate pentru moment, avînd în vedere faptul că ancheta epidemiologică e în desfăşurare".

De ce există încă tăcere din partea Stelei pe marginea acestui caz şi de ce antrenorul a catalogat subiectul drept unul tabu? Gazeta a descoperit o posibilă explicaţie. În urmă cu 5 ani, Reghe era jucător activ la Kaiserslautern şi îl avea preparator fizic pe Thomas Neubert, mîna sa dreaptă din acest moment. Atunci, lui Laurenţiu i-a fost descoperit un virus stomacal, iar refacerea a fost extrem de dubioasă, explicată chiar de el.

Refăcut cu substanţe interzise
"Nu mai am voie să mă antrenez pînă la vară, sînt accidentat. Trebuia să revin acum pe gazon, însă am mai făcut nişte analize şi au fost descoperite nişte probleme stomacale. Am un virus şi medicamentele pe care le iau ies pozitiv la testul antidoping", a declarat Reghe în ianuarie 2009 pentru NewsIn.

Se contrazic în explicaţii
În comunicatul remis ieri, clubul din Ghencea a încheiat în felul următor: "Facem un apel către reprezentanţii mass-media să nu dezvolte acest subiect în mod eronat şi, în cazul în care au nelămuriri, să contacteze ofiţerul de presă al clubului".

GSP a întrebat purtătorul de cuvînt despre natura virusului chiar în cursul zilei de sîmbătă, iar răspunsul lui a fost: "Nu e vorba despre enterocolită".

Ieri, în schimb, Steaua a făcut un anunţ ambiguu: "În ziua care a precedat partida cu FC Vaslui, cîţiva jucători din cadrul lotului au prezentat simptomatologie caracteristică unei enterocolite".

"Situaţia jucătorilor afectaţi este sub control, aceştia reluînd antrenamentele în mare majoritate. În plus, fotbaliştii sînt atent monitorizaţi în continuare şi au dat semne de ameliorare" (Comunicat Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Duckadam la EuropaFM
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, este invitatul special al lui Ovidiu Ioaniţoaia în această seară la emisiunea Tribuna Zero de la EuropaFM. "Eroul de la Sevilla" va discuta despre eşecul Stelei din partida cu Vaslui, despre pasiunea sa pentru Real Madrid, dar va analiza şi rezultatele ultimei etape din Liga 1. Ascultătorii îi pot adresa întrebări lui Duckadam sunînd la numărul de telefon 0372.069.599, începînd cu ora 21:00.

"Vă rog, nu renunţaţi!"
Reghecampf şi-a criticat jucătorii după înfrîngerea cu Vaslui din Ghencea, 0-1, dar imediat după meci a trimis un mesaj suporterilor: "Ştiu că sînteţi supăraţi, însă nu uitaţi momentele incredibile trăite împreună cu noi! V-am făcut mereu să vă simţiţi cei mai buni. Vom lupta pînă la sfîrşit şi vom sărbători împreună eventul! Eu nu renunţ şi vă rog să nu renunţaţi nici voi, veniţi alături de noi, avem nevoie de voi!".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (101)
kdk.19
kdk.19  •  15 Aprilie 2014, 22:51

Regheblat a contaminat echipa de ,,blatita'', el are antecedente din Germania, are virusu'n singe..(blaturile le face pt. casele de pariuri..)daca nu fugea din Germania il legau nemtii..un blatuitor ordinar ce se vedea antrenor la nationala si nr. 1 in Romania...

kables
kables  •  15 Aprilie 2014, 07:33
Postat de bamse1901 pe 14 Aprilie 2014, 09:14

DECI daca cer baietii un test antidoping au cam pus-o

Pai se aude ca fotbalistii cu pricina au fost dati bolnavi imediat ce a aparut in club zvonul ca o sa existe un control antidoping inopinat la finalul meciului. Nu au vrut sa riste si i-au dat drept bolnavi la stomac.

treadstone
treadstone  •  14 Aprilie 2014, 19:52

Virusul se numeste enteroblatita. 21 avea cota Vaslui sa castige la inceputul meciului. Cand au venit doar juniorii cred ca a fost si mai mare, posibil asta a fost si motivul. Golul s-a marcat in mod identic ca la Vaslui-Viitorul, pe final de meci dupa o iesire "gresita" la offsaid.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează