FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Cojocnean explică de ce a ales să continue la U: "Rămîn şi nu regret nimic"

Cojocnean a fost titular în sezonul trecut, cînd a fost folosit pe două posturi: cel de extremă dreapta și cel de fundaș dreapta // Foto: Vakarcs Lorand
Cojocnean a fost titular în sezonul trecut, cînd a fost folosit pe două posturi: cel de extremă dreapta și cel de fundaș dreapta // Foto: Vakarcs Lorand

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 21:39

Sebastian Cojocnean este decis să continue aventura la Universitatea Cluj şi speră că echipa va găsi soluţia pentru a ieşi din colaps.

Mijlocaşul clujenilor a hotărît să rămînă fidel clubului care l-a adus pe linia de plutire în Liga I şi a refuzat oferta lui Florian Walter de a juca la Petrolul alături de contingentul care a fost în sezonul trecut la Universitatea Cluj. Cojocnean (23 ani) a oferit şi motivaţia pentru care a decis să continue sub comanda lui Claudiu Niculescu.

"Am rămas pentru că asta am simţit în sufletul meu. M-am simţit foarte bine aici, m-am acomodat foarte repede şi am rămas pentru tot ceea ce înseamnă Universitatea Cluj. În plus, eu sînt din Turda, aşa că, practic, am decis să rămîn acasă", a explicat Cojocnean.

Impresionat de suporteri
Acesta a dezvăluit că în urmă cu doar două zile s-a convins că instinctul nu l-a înşelat. "Nu vă pot descrie ce a fost în mintea jucătorilor atunci cînd fanii au venit să ne susţină şi să ne aplaude chiar de la primul antrenament. Mi s-a confirmat faptul că am făcut cea mai bună alegere. Rămîn şi sînt convins că nu voi regreta nici o secundă, indiferent de ce se va întîmpla", a completat jucătorul.

El a concluzionat pe un ton îngrijorat: "Cred că principalul obiectiv este salvarea de la retrogradare şi aşteptăm cu toţii să vedem ce jucători ni se vor alătura în perioada următoare. Universitatea merită un investitor puternic, care să aducă liniştea la această echipă".

Lăudat de Mister
Cornel Dinu a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorul Universităţii, pe care îl considera în sezonul trecut cel mai valoros fotbalist al clujenilor. "Universitatea este a doua mea echipă de suflet. Clujul are jucători foarte buni, dar preferatul meu este Cojocnean pentru că are nişte calităţi extraordinare", a spus Cornel Dinu. Cojocnean s-a antrenat foarte mult timp la echipa a doua a lui "U", din cauza unui litigiu cu clubul. În ianuarie 2011, jucătorul a fost reabilitat şi apoi şi-a făcut imediat loc în prima echipă a lui Ionuţ Badea.

Fiul lui Walter se antrenează cu "U"
Chiar dacă Florian Walter a plecat la Ploieşti, fiul său, Georgian Buşcă (27 de ani), s-a prezentat ieri la antrenamentul lui "U" Cluj. Acesta a făcut parte din lotul Universităţii şi în campionatul trecut, dar nu a prins nici un minut în Liga 1. Altfel, conform Ziua de Cluj, Florian Walter ar solicita 3,5 milioane de euro pentru a ceda acţiunile pe care le deţine la "U" Cluj.

1687 de minute a jucat Cojocnean pentru U în ultimul sezon

3 goluri a reuşit Cojocnean pentru "şepcile roşii"

"Am avut o discuţie cu domnul Walter, mi-a propus şi mie să joc la Petrolul, dar cred că am ales cea mai bună variantă" (Sebastian Cojocnean, mijlocaş Universitatea Cluj)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
b.k.
b.k.  •  16 Iunie 2012, 08:15

Salvati "U"!!! Chiar nu exista interes pt "U"????

clujeaner
clujeaner  •  14 Iunie 2012, 16:11

BRAVO! AI DOVEDIT CA AI CARACTER! PUTINI SE MAI POT LAUDA CU ASA CEVA! SPER SA FI RASPLATIT PENTRU ASTA! SPER CA ATUNCI CAND VETI JUCA CU PETROLUL SA CASTIGATI! SPER SA VINA UN INVESTITOR MAI PUTERNIC CA SI walter, SI TOTI CEI CE AU PLECAT SA REGRETE AMARNIC! DOAMNE AJUTA!

b.k.
b.k.  •  13 Iunie 2012, 22:26

Merita intr-adevar respect!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează