FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Cojocnean la Mediaş » A refuzat Vasluiul şi a semnat cu echipa antrenată de Gigi Mulţescu

Mijlocaşul a fost la un pas să semneze cu Vaslui.
Mijlocaşul a fost la un pas să semneze cu Vaslui.

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 ianuarie 2013 21:23

Mijlocaşul de 23 de ani a parafat un angajament valabil pînă în vara lui 2016.

Oficialii grupării medieşene au perfectat miercuri seara primul transfer al iernii. Mijlocaşul Sebastian Cojocnean şi-a pus semnătura pe un angajament valabil pentru trei sezoane şi jumătate cu gruparea condusă de tehnicianul Gheorghe Mulţescu.

Fotbalistul a fost foarte aproape de un transfer la Vaslui, echipă cu care a şi fost timp de cîteva zile în cantonament în Spania, însă în cele din urmă a optat pentru Gaz Metan. "La Vaslui nu am rămas deoarece a fost altceva decît am vorbit la început. Mi-am luat singur biletul de avion şi am venit la Mediaş. Pentru mine este mai bine deoarece sînt mai aproape de casă", a afirmat jucătorul.

"Mă bucur că a venit Cojocnean. A văzut şi el cum este prin alte părţi. Sînt convins că va suplini plecarea lui Astafei" (Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan)

58 de minute a adunat Cojocnean în tur, cînd a evoluat pentru Petrolul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  03 Februarie 2013, 17:03

cojocnean ii va lua locul lui munteanu, care e si pe pile acolo, mai trebuie sa vina un fundas dreapta pt zaharia si e OK. sa lasam pilele odata si sa jucam fotbal ca nu mai merge asa. am inteles 4 ani ca pustai ii juca pe amandoi dar acum gata pustai a plecat.

raul4steaua
raul4steaua  •  01 Februarie 2013, 09:35
Postat de mediash pe 01 Februarie 2013, 03:18

58 de minute! mare jucator

Marele ala jucator a tinut U Cluj in spate spre sfarsitul sezonului trecut, cand marele Cristea sau Niculescu dadeau numai rateuri. La Petrolul el nu a avut loc de Marinescu si Cristea, dar va face treaba buna la Gazu

mediash
mediash  •  01 Februarie 2013, 03:18

58 de minute! mare jucator

Vezi toate comentariile (3)
Comentează