FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLAMANIA.RO

Colaps?

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Borbely a anunţat că Poli s-ar putea lupta la retrogradare în retur dacă jucătorii nu îşi vor primii restanţele financiare

Mijlocaşul Balazs Borbely (29 de ani) a fost unul dintre cei mai influenţi jucători în mandatul lui Dusan Uhrin jr. Ieri, slovacul a ajuns la limită şi a confirmat problemele financiare dezvăluite şi de Taborda. Întrebat dacă Poli se mai poate lupta la titlu după plecarea lui Uhrin, Borbely a şocat. :O  "Am jucat bine în prima parte a campionatului, dar în retur nu am idee ce se poate întîmpla. Dacă situaţia la club va continua în acest mod şi jucătorii nu îşi vor primi banii ca pînă acum, vom ajunge să ne luptăm să evităm retrogradarea, nu să cîştigăm titlul!!! Sînt probleme mari, dar nimeni nu vrea să vorbească despre ele. Nu e deloc o situaţie plăcută pentru mine. Am fost foarte nervos în ultimele luni şi tot ce îmi doresc acum este să mă relaxez", a spus Borbely.

Promisiuni lunare
Mijlocaşul nu are încredere în promisiunile conducerii care a anunţat că toţi banii vor fi plătiţi în cursul lunii: "Au promis că ne vor da banii? Nici nu ştiu ce să zic. Promisiuni primim în fiecare lună, dar nimic mai mult", a spus supărat mijlocaşul. Borbely a comentat şi despărţirea surprinzătoare de Uhrin jr. "Eu nu pot să-mi explic aşa ceva. Nu ştiu de ce a fost dat afară antrenorul care a făcut cele mai multe puncte în tur, alături de antrenorul Urziceniului, Dan Petrescu. A fost cel mai de succes antrenor din istoria recentă a clubului. Pentru unele lucruri, însă nu am explicaţii", a încheiat Borbely. :S

Sanchez revine
Deşi nu a confirmat în primele şase luni la Poli, mijlocaşul spaniol, David Sanchez, a dezvăluit că nu şi-a pierdut încrederea şi că va reveni la echipă cu dorinţă de afirmare. "Sînt momente dificile în viaţa unui fotbalist, iar eu tocmai am trecut prin unul dintre ele. Nu pot comenta de ce nu m-a folosit mai mult antrenorul. Tot ce ştiu este că pe data de 7 ianuarie voi reveni în România şi sper ca lucrurile să fie mai bune pentru mine", a spus Sanchez.

Abiodun: "Nu mă întorc la Naţional"
Abiodun a comentat şi ultima decizia a FIFA, care a dat dreptate celor de la FC Naţional în cazul în care a fost implicat alături de Srhoj. "Am auzit şi eu de decizie, dar deocamdată nu vreau să mă gîndesc. Cînd voi reveni în România, voi încerca să aflu mai multe. Nu cred că există posibilitatea ca să mă întorc la Naţional", a spus Abiodun. Deşi în ultimele meciuri nu a mai prins echipa, nigerianul nu-şi face probleme: "Sper ca returul de campionat să fie mai bun pentru mine. A fost cum a fost, dar acum vreau doar să îmi încarc bateriile".

Aşteaptă certitudini
Viceprimarul Timişoarei, Adrian Orza, a explicat ce aşteaptă de la întrunirea de mîine, dintre autorităţile locale şi patronul Marian Iancu. "Rămîne de văzut cum se va finaliza discuţia de marţi. Noi dorim să aflăm de la dînsul ce se va întîmpla cu echipa pe viitor şi care sînt planurile sale. Scopul întîlnirii este să găsim o soluţie pentru buna funcţionare a clubului şi în viitor", a spus Adrian Orza.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  08 Decembrie 2008, 18:15

de cand are gayu asta dreptu la declarati.ba puulica pe langa ca nu ai jucat nimik tot timpu mai ai shi tupeul porcesc sa dai declaratii.

 •  08 Decembrie 2008, 12:30

Pt cei care monitorizeza acest site! Termenul de "m.itic", nu este unul jignitor, poate fi doar peiorativ!El denumeste o anumita specie de bucurestean(no ofense pt adevaratii bucuresteni-cunosc o gramada care sunt oameni super ok)de multe ori parvenit, venit de prin toate colturile sumbre ale acestei tari!

 •  08 Decembrie 2008, 12:18

Stai linistit Balasz ca nimeni nu isi poate explica! Doar umflatul are explicatii!Mergeti acasa linistiti si cand va mai intreaba colegi de ai vostrii, fotbalisti de Marian Alexandru Iancu, spune-le sa fuga fara sa se uite inapoi! Daca vreti sa mai ramaneti prin Romania, mereti la Cluj pt ca akolo se face performanta!Unde vedeti mitici, feriti-va toata viata! All best BB!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează