FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Coleg cu Dodel » Gigi Becali vrea să "cureţe" echipa de străini şi impune disciplina

Gigi Becali vrea la Steaua o echipă numai de români
Gigi Becali vrea la Steaua o echipă numai de români

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 10:37

Gigi Becali e aproape de a-şi îndeplini visul, acela ca Steaua să fie alcătuită exclusiv din jucători români. Ilie Stan e încîntat de ideea patronului şi vrea să scape de fotbaliştii străini din lot

"Ilie mi-a mai spus că străinii fac fiţe şi că să nu le mai prelungesc contractele, să-i las să plece, că el ar vrea să lucreze numai cu români. Încet-încet, o să devină Steaua o echipă numai de români", a anunţat Becali la GSP TV.

Patronul Stelei a fost întotdeauna deranjat de faptul că la echipă nu se vorbeşte doar româneşte şi a ales şi antrenorii după aceste condiţii. După plecarea lui Ronny Levy, Becali a explicat că dacă ştia că israelianul nu ştie româneşte, nu l-ar fi adus la Steaua.

Acum această regulă se va aplica şi în cazul jucătorilor. Ilie Stan este perfect de acord cu filozofia patronului: "Prefer să lucrez cu români. E mai uşor şi mă fac mai bine înţeles".

Gigi, coleg cu Dodel
Becali va face deplasarea în Olanda alături de echipă şi le-a promis jucătorilor că va sta tot timpul alături de ei. Finanţatorul vrea să se asigure că la echipă nu vor mai fi probleme de disciplină: "Nu mai las eu echipa! Voi face deplasarea în Olanda cu băieţii, stau lîngă ei şi la antrenamente, şi la micul dejun!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
86steaua
86steaua  •  19 Februarie 2012, 17:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nikolic nu stie romana.Geraldo si Machado in schimb stiu.

silvercloud
silvercloud  •  19 Februarie 2012, 17:30

Incompetenta clara !! Stan n-a fost, nu este si nu va fi niciodata un antrenor de calibru!! El traieste in epoca de piatra a fotbalului si tine mortis sa ramana acolo!! Poate fi un antrenor bun pentru echipe gen Gloria Buzau, dar nu este potrivit pentru Steaua Bucuresti !! El nici in limba romana nu isi poate exprima coerent ideile de joc, ce pretentii sa mai avem la altceva... dovada: meciul cu Twente, un dezastru !!

ce_plm
ce_plm  •  19 Februarie 2012, 14:34

Ilie Stan stie decat romana, probabil de accea nu se face inteles )

Vezi toate comentariile (8)
Comentează