FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - OŢELUL 0-1

Colegii fac glume pe seama lui Paraschiv: "Bătrînule, cînd te laşi?!" :)

Paraschiv şi ceilalţi gălăţeni trag tare să ajungă din nou în fruntea clasamentului
Paraschiv şi ceilalţi gălăţeni trag tare să ajungă din nou în fruntea clasamentului

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 22:20

Gabi Paraschiv (33 de ani) a dezvăluit că, după golul de 3 puncte de la Sibiu, colegii au făcut un adevărat spectacol în vestiar la adresa lui.

Gălăţenii sînt obosiţi şi asta se vede. Abia întorşi de la Basel, au jucat chinuit pe malurile Cibinului, dar s-au impus finalmente prin golul lui Gabi Paraschiv. Ieri, la prînz, veteranul campionilor încă dormea! "Am ajuns acasă pe la 4:00 dimineaţă, iar după cîteva ore am avut antrenament! Acum dormeam de rupeam patul, evident!", începe discuţia cu Para.

- Gabi, ţi-e aşa somn?
- Ei, mi-am revenit niţel, dar programul din ultima vreme, plus solicitantul joc din grupele Ligii Campionilor ne-au scos sufletul. Nu-mi făceam somnul de frumuseţe, ci doar cel de refacere. (rîde)

- Cum se face că cel mai "tinerel" din echipă a dat gol?
- (Rîde) După meci au început colegii să-mi ceară să le dau de băut, că am debutat cu gol în Liga 1 la 33 de ani! :) Tot timpul se petrec momente amuzante în vestiar , dar ne permitem să le facem pentru că sîntem un grup unit şi ne înţelegem foarte bine.

- Şi tu ce le-ai zis, onorezi invitaţia?
- Îţi dai seama că n-am cum să scap! Au început să ţipe la mine: «Bătrînule, cînd te laşi, mă, şi tu de fotbal?! Cît ne mai încurci p-aici?!». :)

"Îmi place haosul!"

- Greu cu Voinţa?
- Să nu crezi că doar cu Sibiul e greu. Nu mai există echipe slabe, trag toţi acum să ne bată. Nu vreau să caut scuze că am jucat la 30 de grade, că a fost terenul prost şi-aşa mai departe.

- Se simte oboseala? Marţi în Ligă, week-end în campionat, apoi Cupă...
- Eu mă simt excelent. Şi-ţi zic şi de ce! Dacă jucăm din 3 în 3 zile, mai scăpăm de antrenamentele grele din cursul săptămînii. Altfel sînt cele pentru meciuri. Mie îmi place la nebunie să fie haosul ăsta cu meciurile, pe cuvînt!

- Anul trecut eraţi pe 5 după 7 etape, acum pe 10!
- Ce să facem, asta e! Trebuie să fim mai concentraţi şi ne va ieşi şi anul ăsta.

- Ţi-e ciudă că nu ţi-a intrat cu Basel?
- I-a intrat lui Pena, mie mi-a intrat la Sibiu. Important e că începem să acumulăm şi noi experienţă. Îţi dai seama că dacă dădeam gol în Elveţia eram cel mai fericit, acum sper să am ocazia asta cu Benfica sau cu Manchester!

"Pînă la meciul cu Benfica din Champions, să batem pe Oltchim în Cupă!" :) (Gabi Paraschiv, atacant Oţelul)

"Trebuie să apăsăm pe ambreiaj şi-apoi pe acceleraţie şi să revenim cît mai repede acolo unde ne este locul" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
wollt_r
wollt_r  •  25 Septembrie 2011, 05:09

Bravo OTELU . noi trebuie sa jucam mai curajos

bianchi
bianchi  •  19 Septembrie 2011, 15:14

Ce bine ma simt cand vad cum mor de ciuda niste retardati mintal ca Lukky37.

iliesirbu
iliesirbu  •  19 Septembrie 2011, 12:48

lukky37 sa sugi KUKUL la toti "campionii hotilor" iar lui PARA si ii faci acelasi serviciu de 10 ori ,asta asa ca sa nu iti iasa din cap numele lui!!! IDIOT PROST CE ESTI!!! Dar nu esti tu vinovat ca esti pe lume, ci tactu ca a avut samanta prosta si a iesit un retardat ca tine!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close