FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Colegii lui Alexandru Ioniţă II, solidari cu mijlocaşul: echipa liceului Eliade a purtat echipamentul Rapidului în finală

captură Pro tv +1   FOTO
captură Pro tv

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 aprilie 2013 13:09

Alexandru Ioniţă II a ţinut să-şi ia revanşa faţă de Rapid, după ce a fost nevoit să evolueze în tricoul Stelei la un meci al liceului Mircea Eliade.

Într-un mesaj postat astăzi pe Facebook, Ioniţă II a dezvăluit că echipa liceului a fost solidară cu el: "Le mulţumesc colegilor mei de la liceul Mircea Eliade care, în finala Cupei Liceelor, au fost de acord să poarte echipamentul echipei Rapid!". Singurul jucător de pe teren care a păstrat echipamentul Stelei a fost portarul echipei.

A purtat tricoul Stelei
Tînăra speranţă din Giuleşti, Alexandru Ioniţă II, a oferit o imagine pe care suporterii Rapidului nu ar dori să o vadă. În partida din semifinalele competiţiei Cupa Liceelor, în care Liceul Mircea Eliade a întîlnit Liceul Octav Onicescu, jucătorul de 18 ani a fost nevoit să poarte tricoul roş-albastru, cu emblema marii rivale, Steaua. Un suporter al Rapidului prezent la acel meci nu a apreciat decizia jucătorului şi a anunţat ceea ce vede şi altor fani.

"Faptul că am jucat pentru liceul meu într-o competiţie  şi într-un tricou roş-albastru nu poate să facă din mine un trădător. Pur şi simplu, educaţia şi bunul simţ m-au făcut să nu cer un tratament special, gîndindu-mă că doar nişte răutăcioşi ar vedea o trădare în asta. Din păcate, aceştia au apărut", a explicat Ioniţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ucluj2011
ucluj2011  •  30 Aprilie 2013, 15:19

Bravo. La meciul cel mai imprtant , finala sa purtat echipamentul Rapidului. Asta este spiritul unui liceu adevarat , nu echipamentul primei echipe comuniste (Steaua) care a venit pe tancurile rusesti si sa infiintat din ordin de la Moscova.

fremenash
fremenash  •  30 Aprilie 2013, 10:20
Postat de kiddu90 pe 30 Aprilie 2013, 09:36

Nici nu putea spune cineva ceva mai bine. Dar degeaba, aici ura e înainte de omenie.

ai si tu drepate, dar e valabil both ways. si in cazul unor stelisti ura depaseste omenia, desi ar fi bine sa nu fie valabil asa ceva la nici o galerie din lume.

kiddu90
kiddu90  •  30 Aprilie 2013, 09:36
Postat de badeadorian pe 29 Aprilie 2013, 16:21

Foarte frumos si faptul ca portarul echipei lui a purtat echipamentul Stelei !! Arata ca sunt in primul rand colegi , oameni si prieteni inainte de a fi suporter pentru o culoare sau alta ! Este o lectie . Prea multa incrancenare din partea "maturilor" ce posteaza pe net spume si nervi !! Mai avem mult de lucrat la capitolul judecata si bun simt . Regret gesturile facute de uscaturile din galeria Rapidului dar asemenea uscaturi sunt peste tot . Suntem si usor de provocat iar incinta stadionului V. Stanescu predispune la acte condamnabile . In plus ECHIPA RAPID plateste CHIRIE acolo unde nu mai este STADIONUL LOR decat teoretic . Cine trebuie sa se ocupe de stadion nu o face .

Nici nu putea spune cineva ceva mai bine. Dar degeaba, aici ura e înainte de omenie.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează