FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV

Coman critică decizia CEx: "Vom fi singurul campionat cu 2 echipe: LPF şi conducători"

Dani Coman, Coman, FC Brasov
Dani Coman, Coman, FC Brasov

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2009 00:00

Dani Coman, portarul lui FC Braşov, critică decizia Comitetului Executiv prin care cluburile pot micşora salariile cu pînă la 50%, fără acordul jucătorilor.

"Probabil că vom fi singurul campionat din lume cu două echipe. Una va fi a LPF-ului, iar cealaltă va fi a conducătorilor de club. Avem şi noi o strategie, la fel ca şi conducătorii, să putem să ne plătim ratele"
, a spus Dani Coman la Antena 1.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (5)
 •  24 Decembrie 2009, 01:10

complet de acord amice, dar a obligat cineva cluburile sa le dea salarii asa mari? au facut jucatorii contractele? indiferent cum intorci chestia asta, tot ilegala e. ca club, ai fost prost sa smnezi un contract, te tii de el, nu umbli cu manevre de genu asta... si da, rade toata europa de noi pentru ca este cum nu se poate mai evident ca treaba asta nu e nici pe departe in conformitate cu legea, si totusi nu i-a impiedicat nimic pe cei cu puterea sa o faca.

 •  24 Decembrie 2009, 00:16

Dragutule d-ta traiesti ori cu capul in nori ori precum strutul daca ai impresia ca Europa o sa rada de noi ptr. acesta decizie a LPF te inseli amarnic. Au avut si inca au motive sa rada de noi dar te asigur ca asta nu este unul din ele ptr. ca si ei au aceleasi probleme. Echipele si jucatorii nostrii "profesionisti" din Romania nu sunt nici macar la valoarea multor echipe de bucatari din Europa iar performantele lor demonstreaza cat de profesionisti sunt. Vor bani mai multi sa demonst

 •  23 Decembrie 2009, 23:48

Lasa mai Comane ca nu esti tu cine stie ce mare vedeta de sa poti sa deschizi gura, parca te vad cu morcovelul si atunci sa-ti plangi de mila. Toata economia este pe butuci si nu esti tu singurul care o sa stranga cureaua, mai greu este ptr. cei care vin cu banul in ziua de azi. Voi sa nu va plangeti inca aveti salarii de boieri, se poate strange nitel cureaua si la voi sa fiti in pas cu realitatea si cu lumea din ziua de azi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează