FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-U CLUJ 3-0

Coman: "Dacă se consideră că nu mai sînt bun pentru Rapid, îmi fac bagajele şi plec"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2010 00:00

Portarul Rapidului, Daniel Coman, a comentat victoria lejeră a formaţiei sale, 3-0 cu Universitatea Cluj.

"Sper ca moralul nostru să fi crescut după această victorie. Ne-am revenit la jocul ofensiv dinaintea acestei perioade nefaste. Sper să o ţinem aşa", a afirmat Coman la "Premium Liga", pe GSP TV.

Apoi a continuat: "Cu toţii am fost supăraţi, pentru că nu am trecut printr-o perioadă prea bună, dar sper să o fi depăşit şi sper să fim pe primul loc la finalul turului".

"Eu sînt jucător şi îmi fac meseria cît pot de bine. Dacă din iarnă se consideră că nu mai sînt bun pentru Rapid, îmi fac bagajele şi plec. Chiar dacă am fost înjurat de fani, sincer spun că azi li s-a simţit lipsa", a mai zis Coman.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
bunicu
bunicu  •  24 Noiembrie 2010, 14:08

De ce iese cu comentarii in presa acest Coman?Bornescu tace si inghite rautatile lui Coman ,care de cind a venit a zis sa plece Bornescu sa apere el.El nu vede ca nu mai poate a luat 3 goluri dela Pandurii plus gafa din cupa cu cei dela Stina lui Becali care a avut singe in instalatie.Zicerea lui Surdu.Coman taci si dute.Nu vrei ca ai pacalit iarasi pe Copos cu un salariu cit la 2 fotbalisti.

liviu79pit
liviu79pit  •  20 Noiembrie 2010, 13:27

dani, lasa c...i cu ale lor si vino acasa la pitesti. doar de aia ti-ai facut scoala de fotbal. curand vom scapa de penescu si avem nevoie de oameni atasati de fc arges.(c.m.d.a.) te asteptam.

kily
kily  •  20 Noiembrie 2010, 12:50

Praful si pulberea s'a ales de Rapid, de la sosirea Iudei in Giulesti. Du'te...!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează