FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Coman îşi dă cu stîngul în dreptul: "Nu a fost nici o palmă! A fost o palmă părintească" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 17:28

Portarul rapidist Dani Coman a explicat în direct la GSP TV că s-a împăcat cu stelistul Andrei Prepeliţă după incidentul de aseară şi că lovitura aplicată mijlocaşului a fost doar o "palmă părintească".

"Am vorbit mai devreme cu Andrei Prepeliţă şi mi-a explicat că tot ce a făcut a fost fără intenţie. Că nu a putut să îşi tragă picioarele. Am înţeles şi ce a spus el, îl cred. Ne cunoaştem de mult timp. Şi dacă îi dădeam o palmă îi dădeam părinteşte, pentru că el a crescut lîngă mine. Important este că ne-am împăcat şi că am uitat tot ce s-a întîmplat. Sîntem prieteni în continuare. Eu nici nu pot conduce. Am fost inspirat, am ferit capul.

Întrebaţi-l pe Andrei, nu a fost nici o palmă. Nu avem răutăţi, noi sîntem prieteni. Fiecare ne doream să cîştigăm, probabil de asta a fost intrarea aceea dură a lui Prepeliţă. A fost o palmă părintească.

Ce ar trebui să fac, să nu mai ies din casă? Sînt foarte speriat. Sînt convins că a fost o glumă a domnului Becali. Noroc cu declaraţia asta, că am mai rîs şi eu. Abia aştept să termin antrenamentul şi să mă duc să beau o cafea în Dorobanţi", a spus Dani Coman la GSP TV. Citeşte aici ce a spus Gigi Becali despre Coman!

Prepeliţă şi Coman au fost coechipieri la FC Argeş.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
luciann
luciann  •  25 Octombrie 2011, 19:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai daca ultimele 20 min. v-ati tavalit numai pe jos si Tudor a fluierat tot! Eu stiam ca, ciorrile zboara nu se tavalesc pe jos! Unde a fost "invazia aia rapidista" care se anunta inainte de meci? Ati fost, sunteti si veti fi minoritari in fata noastra!

osamafzr
osamafzr  •  25 Octombrie 2011, 18:59
Postat de velez pe 25 Octombrie 2011, 17:17

toate clanurilii..:)) zici cocalar stelist.. ia da-mi ma mie un kalasnikov...1 milion de euro imi garantezi ca nu ma duc la parnaie si o sa vezi tu ca nu o sa mai fie nici un clan in romania multi ani de aici inainte

+ 1 ak 47...ma bag si eu

denvery
denvery  •  25 Octombrie 2011, 18:38

hahahahaa...deci omu i-a transmis lui Jiji ca mai pe seara o sa fie in Dorobanti si ca daca are cooae sa-l gaseasca acolo...S-ar putea ca jiji sa-si ia o Gheara cat de curand... asa cred si eu ...daca vorbim de smecherii din astea se pisa gheara pe 10 de jiji...:))) poate il suge pe coman lejer...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează