FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - FC VASLUI 0-3

Coman se gîndeşte deja la meciul cu Inter: "Obiectiv: victorie fără gol primit!"

Coman are experienţa sfertului de finală al Cupei UEFA din 2006, cînd apăra poarta Rapidului
Coman are experienţa sfertului de finală al Cupei UEFA din 2006, cînd apăra poarta Rapidului

Articol de - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 august 2012 21:52

Dani Coman crede că vasluienii pot visa la calificarea în grupele Europa League doar dacă vor cîştiga la zero în partida de joi seara.

Pe elevii lui Şumudică îi aşteaptă un nou meci de foc în Europa League. După examenul picat în faţa lui Fenerbahce, moldovenii se pregătesc acum să dea piept cu marele Inter Milano. Adus de la Rapid în această vară, Dani Coman (33 de ani) a vorbit pentru Gazetă despre cît de importantă e prima partidă pe care galben-verzii o vor disputa joi seara, de la 21:45, pe arena din Piatra-Neamţ.

- Dani, după 3-0 Bistriţa, vine Inter!
- Pentru mine e un meci obişnuit, în care voi încerca să nu primesc gol. Evident că va fi mult mai greu decît altele pentru că jucăm împotriva unei formaţii extrem de puternice, dar nici un război nu e pierdut înainte de a începe.

- Zanetti, Sneijder, Milito, numai jucători de top veţi avea în faţă...
- Păi, dacă ne gîndim la ce superfotbalişti au în lot, ar trebui să nici nu ne mai prezentăm la stadion. Intrăm pe teren cu gîndul la victorie, să le dăm măcar un gol şi să plecăm fericiţi la finalul jocului de la Piatra-Neamţ.

"Veniţi alături de noi!"

- Ai apucat să analizezi eşecul cu Fener?
- Din păcate pentru noi, în acea întîlnire s-a văzut clar valoarea adversarilor cu care jucam... Au fost minute de coşmar pe care nimeni nu-şi mai doreşte să le trăiască. Sînt sigur că joi seara vom avea mai multe motive de satisfacţie.

- Antrenorul Interului spuneţi că sînteţi un adversar nu foarte uşor.
- Acelaşi lucru îl spunem şi noi despre ei (rîde).

- Un stadion plin cu Fener...
- Sper să fie la fel şi acum! N-am mai simţit de mult sprijinul galeriei. Mă simt bine la Vaslui, mă bucur din tot sufletul că am ales să vin aici. Sper ca prin evoluţiile mele să-i răsplătesc pe cei care şi-au pus speranţele în mine.

- Eşti unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lot. Ai vreun sfat pentru colegii tăi?
- Să fim cu toţii calmi, să dăm tot ce avem mai bun în noi şi să luptăm împreună pentru un rezultat istoric pentru fotbalul românesc!

"Dacă mă gîndesc cu cine vreau să picăm în grupe?! Hai să fim serioşi, acum numai «dubla» cu Inter contează!" (Dani Coman, portar Vaslui)

"Pe gazon nu vor juca salariile sau cota de piată a fotbaliştilor. Nu ne temem de italieni!" (Dani Coman, portar Vaslui)

ALTE ŞTIRI DESPRE VASLUI:

"Ieşim cu capul sus!"
Marius Şumudică admite că "dubla" cu Inter Milano e extrem de dificilă pentru formaţia sa: "Cu Inter e clar că plecăm cu şansa a doua, dar vă garantez că Vasluiul nu o să se facă de ruşine! Am căzut cu cel mai greu adversar din acea urnă. Este o experienţă atît pentru mine, cît şi pentru jucători. Vom ieşi cu capul sus din această competiţie, în cazul în care nu vom reuşi să ne calificăm în grupe".

Inter - Bizertin 3-0
În ultima partidă de pregătire înaintea turului cu FC Vaslui, milanezii au învins cu 3-0 formaţia tunisiană Bizertin, prin golurile lui Cambiasso şi Palacio (2). Antrenorul Andrea Stramaccioni a folosit următoarea formulă: Castellazzi - Maicon (64 Jonathan), Silvestre, Juan Jesus (73 Bianchetti), Nagatomo (46 Samuel) - J. Zanetti (46 Duncan), Cambiasso (72 Benassi), Mudingayi (86 Acampora) - Sneijder (46 Livaja), Coutinho (46 Milito) - Palacio (78 Forte).

INBOX:
- Astăzi, la Vaslui şi Piatra-Neamţ, se pun în vînzare biletele pentru jocul tur cu Inter. Acestea vor costa 15 lei la peluze, 30 lei la tribunele I şi a II-a şi 300 lei la VIP.
- Antrenorul lui Inter, Andrea Stramaccioni: "Anul trecut, Vaslui a eliminat-o pe Lazio, în acest an a jucat în preliminariile Ligii Campionilor... Nu e un adversar care poate fi subestimat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  20 August 2012, 10:08

Slab rau coman asta, nu stie sa iasa pe centrari ....

drunk_driver
drunk_driver  •  20 August 2012, 09:55

Obiectiv: BANII !

unurt1
unurt1  •  20 August 2012, 09:01

Petarda asta va lua cel putin 8 goluri. Mult prea umflat de presa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează