FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Coman şochează şi după meci: "Prepeliţă e un copil. Dacă voiam să îl bat, îl băteam oricînd" :O

Dani Coman
Dani Coman

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 12:25

După ce a ripostat loviturii primite din partea lui Andrei Prepeliţă la faza din minutul 65 cu o talpă în stomacul stelistului, portarul rapidist Dani Coman a şocat jurnaliştii aseară, după meci, oferind o declaraţie halucinantă.

"Asta nu a fost bătaie. Bătaie veţi vedea data viitoare cînd ne vom întîlni", a spus Coman, extrem de încrîncenat. Peste cîteva secunde, goalkeeperul giuleştenilor s-a destins, şi a întrerupt jurnaliştii, precizînd că a glumit.

Coman a revenit cu declaraţiile războinice astăzi. "Prepeliţă e un copil. Dacă voiam să îl bat, îl băteam oricînd. N-are pic de respect şi de bun simţ. Nu cred că vom fi chemaţi la Comisie că ar trebui să ne suspende pe toţi pentru acea fază", a spus Coman la televiziunea sportro.

Coman a vorbit şi despre gravitatea accidentării sale: "Acum merg să fac un control pentru că durerile sînt foarte mari".

Citeşte aici răspunsul lui Prepeliţă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
dimebag
dimebag  •  25 Octombrie 2011, 22:05

Ba, loviturile lui Coman sunt dupa ce i-a dat palma lui Prepelita si cand a iesit din parcare a dat peste fanii stelei :)

cipdogus
cipdogus  •  25 Octombrie 2011, 20:56

"bravo" coman, tipic cr'rrromanesc!

vandersaar
vandersaar  •  25 Octombrie 2011, 18:50
Postat de isteaua pe 25 Octombrie 2011, 14:24

Ce a facut Prepelita? A jucat fotbal! Fotbalul este un joc barbatesc, nu inteleg de ce va tot atacati ca nu stiu ce a facut Prepelita... Pe cand, Alexa/Pancu/Coman au facut box! AM AVUT SI VOM AVEA MEREU BOALA PE TIGANI!

sa stii ca nici eu nu suport tiganii, da ce am vzt aseara pe national arena... numai colorati in rosu si albastru

Vezi toate comentariile (37)
Comentează