FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV-CFR CLUJ

Comentăm împreună duelul dintre Braşov şi CFR Cluj! Rămîne Vasluiul lider?

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Viorel Moldovan speră la un rezultat bun în Gruia, deşi are mulţi indisponibili.

"Nu ne temem de CFR Cluj şi ne batem de la egal la egal cu oricine. Din păcate, avem multe absenţi. Întîlnim o echipă solidă, bine aşezată pe teren, dar presiunea e mai mare pentru clujeni fiindcă pot pierde primul loc în cazul unui eşec.

Trebuie să jucăm inteligent, să fim perfect organizaţi şi să nu dăm şanse adversarului", a comentat tehnicianul. Jucătorii Grigore, Landauri, Ilyeş, Stancu, Roman şi Ezequias sînt accidentaţi.

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, l-a atacat frontal pe arbitrul întîlnirii de sub Tîmpa, Sebastian Colţescu. "E singurul arbitru care îmi provoacă un disconfort. Vă spun sincer, nu mi-e frică de echipa Braşovului aşa cum poate să-mi fie teamă de acest Colţescu. Să nu uităm că era să se arunce de pe geam după un meci în care n-a dat vreo 3 penalty-uri împotriva echipei braşovene, după partida cu Mediaşul din sezonul trecut", a comentat oficialul clujenilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
 •  29 Martie 2010, 22:11

CFR ia campionatul Brasov cupa esta clar ca ziua si noaptea

 •  29 Martie 2010, 21:57

Cum am dat gol LIVE sa oprit nu se mai comenteaza , FRUSTRAREA sudului e de nescris, unde esti SAFTA ? tu esti un ziarist egzemplu al frustrarii. Fortza Fortza CFR !!! Sint mindru ca sint un CFRist Canadian!!!

 •  29 Martie 2010, 21:57
Postat de pe 29 Martie 2010, 20:42

AM SI EU O INTREBARE LA D-VOASTRA :DE NU PUNETI SCORUL SI MINUTUL IN TIMPUL PARTIDELOR TRANSMISE IN DIRECT? NUMAI IN ROMANIA AM VAZUT ASA CEVA.VAD LIGA SPANIOLA , CEA ENGLEZA , ITALIANA SI GERMANA SI LA TOATE PARTIDELE , INDIFERENT DE CANAL AFISEAZA SCORUL SI MINUTUL SI PLUS PE IN SPANIA AFISEAZA DIN CAND IN CAND SI INFORMATII UTILE DESPRE CELE DOUA ECHIPE .

Putea fi scorul mai mare !Totusi bravo CFR , bravo Dani Coman , portar mare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează