FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Comisarul European pentru protecţia consumatorului despre fanii Stelei: "Să-şi primească banii dacă nu au putut intra la meci!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2009 00:00

Comisarul european pe probleme de Protecţie a Consumatorului, Meglena Kuneva, a fost prezent astăzi pe chatul Comisiei Europene.

Kuneva a răspuns şi întrebării adresate de un suporter al Stelei, care a chestionat-o cu privire la situaţia în care se află abonaţii grupării din Ghencea după evenimentele petrecute la club în ultimul timp. Demnitarul european este de părere că nici un consumator nu trebuie să plătească pentru un bun sau serviciu de care nu se poate bucura, deci trebuie să-şi primească înapoi banii plătiţi.

Meglena Kuneva este Comisarul European din partea Bulgariei, ocupînd portofoliul "Protecţiei Consumatorului".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  24 Octombrie 2009, 00:42

Stati sa vedeti ce araspuns a pregatit Platini!!Asa va trebuie,scapati cat de curand posibil de analfabetul becali!!GGGG PS:Ce daca semnez cu antisteaua,imi pare rau de suporteri,nu au vina!Face-ti totul sa-l alungati!

schnappi
schnappi  •  23 Octombrie 2009, 22:02
Postat de pe 23 Octombrie 2009, 19:00

In mod sigur fanul stelei a explicat toata situatia.... cum injura, cum stie sa incurajeze echipa in loc sa-i dea patronului, cum clubul plateste pentru daunele fanilor etc sigur ca i s-a spus ca trebuie sa isi primeasca banii, la fel de sigur cum gsp nu e deloc interesata sa dea lectii de comportament, ci de audienta nu-i asa?

Nu are ciobanul voie sa faca asa selectia. Daca pentru o anumita persoana exista o hotarare judecatoreasca in care acea persoana este gasita vinovata pentru acte de huliganism Steaua are tot dreptul sa nu-l primeasca pe stadion. Dar atat timp cat Oaia-europarlamentara isi face dreptate dupa mintea ei plata ca si in cazul masinii e complet ilegal. Cine e Oaia si cum poate ea sa hotareasca cine e huligan sau nu? Parca nu era judecator ultima data ci doar un cioban ce pute a zer si incultura.

 •  23 Octombrie 2009, 21:58

"Protectia consumatorului" e ceva ce nu exista in limbajul ciobanului si nici in mintea multor "patroni" din Romania.Atunci cand au habar de asa ceva,"afaceristii" romani,va fi bine in Romania.Nu pot sa-mi dau seama cum sunt unii ata de inchisi la minte si nu vad adevarata fata a ciobanului.Doar cei ce sunt saraci si nu au acces la informatii nu stiu ce inseamna democratia.Sa susti un om precum ciobanul,inseamna prostie in primul rand,dar si o gandire inapoiata.Paca

Vezi toate comentariile (10)
Comentează