FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Comisia a dat verdictul în cazul litigiului Dinamo - Becali pe subiectul Dan Nistor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 16:07

După ce Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Dan Nistor în vară, Dinamo i-a făcut plângere patronului FCSB și clubului roș-albastru.

Dinamoviștii reclamau faptul că Becali a discutat cu Nistor fără acordul lor. Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a analizat cererea lui Dinamo și a respins-o ca fiind neîntemeiată

Dinamo poate face recurs la decizia anunțată de CNSL, potrivit site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal.

clipboard01

"Am înțeles că domnul Becali s-a reprofilat și caută căpitani. Noi vom face o plângere la comisie împotriva finanțatorului FCSB și a clubului său. S-a depășit o limită în această săptămână prin ce a făcut FCSB. Spune că nu l-a contactat pe jucător? Haideți să vedem ce zic comisiile! Vom veni și noi cu probele noastre"Alexandru David, președinte Dinamo, 26 august

Citește și: Variantă-șoc marca Gigi Becali pentru rezolvarea conflictului cu CSA: "Doar așa terminăm circul" » Se dezice de ultrași: "Mai bine rămân FCSB toată viața!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
demolarii
demolarii  •  01 Noiembrie 2018, 22:17

Era de asteptat, atata timp cat Becali nu are calitate de om de fotbal. El nu este investitor la nici o echipa, ci doar un gura sparta preferat de presa....Daca era investitor facea si el macar un stadion cu banii cu care se lauda....

minell73
minell73  •  01 Noiembrie 2018, 21:12

Il vrem pe jiji la brutarie. Locul lui nu este in afara gratiilor. Daca vrem sa mai speram la un fotbal cat de cat curat,acest "om" trebuie sa ia calea portii albe.

loko1
loko1  •  01 Noiembrie 2018, 19:44
Postat de cuviosul_pafnutie pe 01 Noiembrie 2018, 18:50

Cand a depus plangerea, David a declarat ca nu isi face iluzii in privinta solutiei pe care o va da comisia de disciplina!Dar ca totusi depune plangerea,macar asa ca acea comisie sa se faca de ras, cu motivarea pe care va trebui sa o faca !

David e Stelist de mic.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează