FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Noi am ales calea TAS-ului şi acolo ne vom judeca"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Comisia de Apel a FIFA a decis să menţină valabilă depunctarea lui Poli Timişoara. Finanţatorul Marian Iancu neagă această informaţie şi spune că demersul lui Poli pentru recuperarea celor 6 puncte cu care a fost penalizată de FIFA se va judeca la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, chiar dacă Comisia de Apel a FIFA a încercat să judece cazul la începutul acestei luni.

"Pînă la urmă Comisia de Apel a FIFA nu a judecat. Ei hotărîseră să judece pe data de 9 februarie, ne-au transmis că vor să judece, dar  le-am răspuns in scris că noi nu am cerut asta, nu am acceptat să se judece acolo, nu am depus nici o documentaţie acolo pentru a se judeca, nu am plătit taxa de timbru, nimic. Noi am ales calea TAS-ului  să ne judecăm. Astfel că , pe data de 9 februarie, Comisia de Apel a FIFA a luat act de ceea ce am transmis noi, au respins judecarea ca netrimbrată şi au lăsat-o  în competenţa TribunaluluiSportiv de la Lausanne, unde prima înfăţişare va fi pe 2 aprilie" , a spus Iancu.

Preşedintele lui Poli a explicat de ce clubul timişorean nu a dorit ca acest caz să fie judecat de Comisia de Apel de la FIFA:

"Nu am avut încredere. Nu ne puteam judeca cu FIFA la o comisie FIFA".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  20 Februarie 2009, 00:03

astia de sub mine: gura mica. sinteti niste viermi care de-abia existati.

 •  19 Februarie 2009, 23:33

TIMISOARA a fost,este si v-a fi.Indiferent de ce vor complexatii.FORZA VIOLA.

 •  19 Februarie 2009, 22:47

azi FIFA a confirmat ca Pooli a murit in 2001. Mare branza, au disparut cluburi mai mari de-a lungul istoriei, poli era un club mic oricum. Respect etern Zambon !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează