FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Comisia de apel menţine Dinamo în afara Europei » TAS, ultima speranţă pentru ”cîini”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 21:52

Veşti proaste pentru fanii lui Dinamo. Comisia de apel a menţinut deciziile luate iniţial împotriva ”cîinilor”, iar gruparea din ”Ştefan cel Mare” rămîne în afara Europei.
"Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de  S.C. DINAMO 1948 S.A. şi a menţinut dispoziţiile Hotărîrii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, de retragere a licenţei pentru participarea la competiţiile de club UEFA, în sezonul competiţional 2014-2015", se arată în comunicatul FRF.

Astfel, locul lui Dinamo în turul doi preliminar al Europa League va fi luat de următoarea cel mai bine clasată echipă din Liga 1 cu drept de joc în Europa, CFR Cluj.

Decizia este definitivă şi executorie, cu drept de recurs la TAS, în 10 zile de la data comunicării.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (249)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:24
Postat de zona_kisselef. pe 28 Mai 2014, 22:55

Cel cu name nickul unico"biancorrosi " este cel mai slab avocat pe care il cunosc.Dupa ce iti ia onorariul de avocat se invita la restaurant de multe ori unde maninca si bea pina cade sub masa .Este un alcoolic,un om fara caracter,un mincinos,iun bandit,un avocat slab pregatit.Iti pierde procesul cu brio si apoi incepe sa te injure ,sa te ameninte,sa te santajeze,sa se comporte ingrozitor.Mosule este timpul sa afle lumea ce avocat de doi lei esti.

bai clona ydiothen, tu ai cont special pentru articolele despre dinamo, nu-i asa ? ..)) meseriasule ce esti tu care esti tu becalizat pe viata, daca esti asa mare pricepator, de ce nu ai bai panarama nici un singur coment pe Live-urile Mondialului ?..)) vai de capul tau de obsedat...)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Mai 2014, 09:49
Postat de unico_biancorossi pe 29 Mai 2014, 09:48

oameni mai obsedati ca astia rar gasesti.

astia au suferit din cauza lui dinamo mai rau decat dinamovistii... dar din alte cauze..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Mai 2014, 09:48
Postat de caminero pe 29 Mai 2014, 09:26

Păi ... îţi doresc ca toţi maidanezii cu care te întîlneşti tu în viaţă să fie ca ăia de pe stemă. am impresiacă o să te capseze rău de tot, şi, dacă ai ghinion doamne-fereşte, nu mai apuci o a doua întîlnire, ajungi Happy Meal pentru ei ...

oameni mai obsedati ca astia rar gasesti.

Vezi toate comentariile (249)
Comentează
Close